23 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
Üdvözöl a Kunena fórum!

Árulj el néhány érdekességet magadról, mutatkozz be a fórum többi tagja előtt.
Minden új tagnak jó fórumozást kívánunk!

TÉMA: NAPI HOROSZKÓP

NAPI HOROSZKÓP 8 éve 9 hónapja ezelőtt #4483

  • József
  • József profilkép
2015. március 1., vasárnap

Kos (március 21. - április 20.)
A munkahelyén igyekeznek egyes kollégákat befeketíteni, és ehhez szeretnék megnyerni és a saját oldalukra állítani. Cselszövéssel és intrikával képesek csak zűrzavart kelteni, de ha jót akar magának, akkor ne vegyen ebben részt. Két tűz közé is kerülhet, ami miatt álmatlan éjszakái lehetnek. A saját jól felfogott érdekében addig húzódjon háttérbe, amíg nem lát tisztán.

Bika (április 21. - május 20.)
Teljesítmény orientált így hajlamos arra, hogy túlhajszolja magát. Rengeteg energiát fektet a munkájába, és a biztonság vágya miatt, még akkor is marad egy munkahelyen, ha nem elégíti ki az a munka, amit csinál. Az elkövetkező időben változás várható a munkahelyén, így lehet, hogy kénytelen lesz váltani. Akkor se keseredjen el, mert néha új útra kell lépni.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A mai napja veszendőbe megy, mert az önhibáján kívül nem tud néhány ügyében előbbre lépni. Emiatt rengeteg belső feszültség halmozódik fel a szervezetében, amit le kell vezetnie, különben az egészsége rovására mehet. Kár olyan dolgokon idegesíteni magát, amit holnap is megtehet. Egy kiadós beszélgetés vagy kellemes séta és elmúlnak a gondjai.

Rák (június 22. - július 22.)
Felüti a fejét a kapcsolatában a konfliktus, amit feltétlenül meg kellene oldania. Már egy idő óta érzi, hogy nincs minden rendben kettőjük között, de eddig nem tulajdonított túl nagy jelentőséget a dolognak. Az őszinte kommunikáció hiánya is elvezethet egy kapcsolatban ahhoz, hogy a két ember között egy ideg mosoly szünet legyen. Legjobb, ha tisztázzák a helyzetet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Úgy érzi, hogy remekül bírja az iramot és az élet minden területén helyt akar áll. Túlhajszolja magát, mert a hiúsága hajtja, és mély meggyőződése, hogy nem láthatja a környezete sebezhetőnek vagy gyengének. Nem ügyel a szervezete jelzéseire, szinte kizsákmányolja, pedig ha nem lassít, akkor nagy árat fizethet. Komoly szív vagy gerincpanaszok léphetnek fel.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Az érzelmi életében a mértéktartást nem kellene ennyire túlzásba vinnie, mert még félreértheti a kedvese. Bátran kezdeményezzen, ha szükségét érzi, és néha egy - egy dicsérettel vagy egy ajándékkal is a kedvébe járhat. Nem kell feltétlenül a legdrágábbat megvenni, hisz biztosan nem erre vágyik. Őszinte mosollyal vagy öleléssel tudtára adhatja, hogy mennyire szereti.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Az ellenségei számát növeli csak, ha olyan dolgokat is kifecseg, amik nem tartoznak rájuk. Vigyázzon, hogy meggondolatlanságból mit köt az orrukra, mert nagyon gyorsan minden jóindulata ellenére a dolgok rosszul sülhetnek el. Sok kellemetlenségtől és álmatlan éjszakáktól óvhatja meg magát, ezért inkább tegyen lakatot a szájára, vagy vezessen egy naplót.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Hajlamos még akkor is ragaszkodni egy kapcsolathoz, amikor annak már semmi értelme sincs. Most is egy olyan várat ostromol, amelynek semmi értelme sincs. Az ellenállás csak fokozza az elszántságát, és szinte mániákussá teszi, mert erős a „csak azért is megmutatom és bebizonyítom” szándéka. Már nem is a célt lebeg a szeme előtt, hanem nem akar veszíteni.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nem veszi komolyan a mostani kapcsolatát, csak egy kellemes játéknak tekinti, pedig a tűzzel játszik. Jobban tenné, ha őszinte lenne a rajongójával, hogy ne élje bele magát túlzottan magát ebbe a viszonyba. A kártyáit mihamarabb fedje fel és nyíltan adja tudtára, hogy mit vár ettől a kapcsolattól. Ne hitegesse és csalogassa és a döntést pedig csak bízza rá.

Bak (december 22. - január 20.)
Ne játsszon szerepet a külvilágban, csak adja önmagát. A kapcsolatában is, ha másnak szeretne tűnni, mint ami valójában, akkor megvádolhatja a társa, hogy nem őszinte. Könnyen összezavarhatja és elbizonytalaníthatja ezzel a magatartásával. Lehet, hogy az önbizalom hiánya készteti erre a színjátszásra, de ha tovább folytatja, akkor sokat veszíthet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Éjjelente alig alszik valamit, csak álmatlanul forgolódik az ágyában. Nappal sem könnyebb a helyzete, mert nehezen képes a feladatára koncentrálni, látszik, hogy egész máshol jár az esze. Nem kell kétségbe esnie, mert a tünetei alapján nem komoly az esete, ez egy átlagos kór. A neve szerelem. Ami ha viszonzásra talál, ha nem, egy idő után magától elmúlik.

Halak (február 20. - március 20.)
Amíg többet költ, mint amennyit megkeres, akkor ne csodálkozzon, hogy fő a feje az anyagiak miatt. Sok mindenen lehet spórolni és nem kell mindent megvennie, amit csak meglát. Vigyázzon, mert a jegyében járó Neptunusz bolygó hatására gyakran elveszítheti a realitás érzéket, és komoly adósságba verheti magát. A spórolás egy művészet, de meg lehet tanulni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja ezelőtt Írta: József.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

NAPI HOROSZKÓP 8 éve 9 hónapja ezelőtt #4484

  • József
  • József profilkép
Március 2.

Kos (március 21.-április 20.)
A természet készül a tavaszra, és testestül-lelkestül ön is kész a megújulásra. Nyitott minden újdonságra, és szívesen változtatna sok mindenben az életében. Kész akár egy kis flörtölésre vagy egy izgalmas kalandra, bár ez nem veszélytelen vállalkozás. Főleg, ha már elkötelezte magát, komoly kapcsolatban él és nem akar konfliktusokat. A megfontoltság cseppet sem ártana.

Bika (április 21.-május 20.)
Rendkívül becsvágyó, szereti a megméretést, és ezt várja el a környezetétől és a családtagjaitól is. Minden energiáját pénzszerzésre fordítja, és adottságait képes mozgósítani, hogy a bevételét növelhesse. A mentalitását és becsvágyát példának állítja eléjük, de nem veszi figyelembe az adottságukat. Jobb, ha belátóbb, ha nem akar állandó konfliktust.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Való igaz, hogy vág az esze, mint a borotva és könnyen kimagyarázza magát bármilyen szorult helyzetből, de most ne játsszon a tűzzel! Hiába próbálja a könnyebbik utat választani és mellébeszélni, a környezete átlát a szitán. Nagyon fontos lenne, hogy őszinte legyen legalább önmagához, s ne kergessen álmokat. Vigyázzon a nyelvére, mert könnyen lebukhat.

Rák (június 22.-július 22.)
Rendkívül sokat vállal magára, és ezért az energiatartalékai nagyon lemerültek. Sőt már a vésztartalékait is kezdi felélni. Ne higgye, hogy sebezhetetlen és a szervezete a végtelenségig képes regenerálódni. Nagy szüksége van rá, ezért ne sajnálja a pénzt egy pár napos kikapcsolódásra, mert amikor visszatér, úgy érzi, majd mintha egészen kicserélték volna.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Vonzó személyiségével valaki megcélozta és szerencsésen el is találta a szívét, és ön most fejvesztve menekül. Amennyiben egyedülálló, nagyon rosszul teszi, mert ebből az ismeretségből akár életre szóló kapcsolat is lehetne. Ne féljen, merjen kockáztatni, mert nem veszíthet, csak nyerhet. Legfeljebb azt, hogy a vezető pozíciót most nem szerezheti meg.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Egészségi problémájára ne egyedül keressen gyógyírt, és főleg ne hallgasson a mondvacsinált doktorokra, akik szívesen osztogatnak jó tanácsokat, bár nem értenek hozzá. Ne fogadjon el gyógyszert csak azért, mert az ismerőseinek használt. Senki sem szeret orvoshoz járni, de vegyen egy nagy levegőt és mégis mutassa meg magát egy szakorvosnak.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Vigyázzon az alakjára, mert ha keveset mozog, akkor könnyen felszaladhat egypár felesleges kiló! Köztudottan igényesek a Mérleg jegyűek a külsejükre, és nem sajnálják sem az idejüket, sem az energiájukat, hogy megőrizzék a remek formájukat. A szokatlan súlyfölösleg mögött valami érzelmi konfliktus vagy csalódás húzódik meg, amit nehezen tud kiheverni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A szerelemben sikerre számíthat, bár lehet, hogy akik most felbukkannak az életében, nem testesítik meg az elképzelt ideált. Mégse írja le azonnal őket, hanem adjon esélyt nekik. Nem minden a külső, a kellemes modor vagy a jó természet többet érhet a remek "felépítménynél". Hisz a szépség egy idő múlva elmúlik, de a kiegyensúlyozott személyiség nem.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A jegyében járó Szaturnusz bolygó visszafogottabbá teszi, és szerencsére kétszer is meggondolja, mielőtt elhamarkodott lépésre szánná el magát. A türelme is nagyobb, és ez az otthoni légkörön is megmutatkozik. Csöndre, nyugalomra és némi magányra vágyik. Önmagának is újdonság ez az állapot, de most nem bánja, mert így kevesebb konfliktus adódik az életében.

Bak (december 22.-január 20.)
Higgye el, hogy az az állapot, amelyben most találja magát, csak átmeneti! A nehézségek, mint egy rossz álom, hamarosan elmúlnak, és csak a rossz emlékük marad meg. Jobb, ha tudomásul veszi, hogy semmi sem marad meg örökké, minden változik, így a borúra derű következik. Természetes, hogy a helyzete nem könnyű, de optimizmussal és bölcs szemlélettel javíthat a hangulatán.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Azt gondolja, hogy lemarad valamiről, mert nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan azt elképzeli. Ne várjon egyelőre túl sokat a kapcsolatától sem, de ne hagyja, hogy az események csak úgy maguktól megtörténjenek! Legyen határozott, de ne erőszakos, engedje a társát is kiteljesedni a kapcsolatukban. Kössön kompromisszumot úgy könnyebb lesz minden!

Halak (február 20.-március 20.)
Ég a vágytól, hogy szeressen, s hogy viszontszeressék. Persze nem mindegy, hogy kire pazarolja az idejét, a pénzét és az érzelmeit. A mindenáron való kötődési igény nem vezet jóra, és ha csalódik, akkor nehezen teszi majd túl magát rajta. Meg kell tanulnia átmenetileg egyedül lenni, mert néha arra is szüksége van. Ha jobban megismeri magát, a lelke is megerősödik.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja ezelőtt Írta: József.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

NAPI HOROSZKÓP 8 éve 9 hónapja ezelőtt #4485

  • József
  • József profilkép
Március 3.

Kos (március 21.-április 20.)
Döntés előtt áll, de elindulni nem is olyan könnyű, mert minden döntésének következménye van. A nem döntés is döntés, csak akkor végleg beleragad egy élethelyzetbe. Abból pedig már nagyon elege van, ezért nyugtalan, és érzi, hogy új utakon akar járni. Sajnos az időszak nem alkalmas komoly döntések meghozatalára. Az Uránusz bolygó sürgeti, de várnia kell.

Bika (április 21.–május 20.)
Újdonságra vágyik a szerelemben, és szívesen kockáztatna, de persze azért a biztos pozícióját sem szeretné feladni. Egyszerre két vasat akar a tűzbe tartani, és természetesen mind a kettőt szeretné megtartani és az irányítást a kezében venni. Mivel sokat veszíthet, ezért jó előre megszervez mindent. De így is porszem kerülhet a gépezetbe, s vége mindennek.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Nyertes szeretne lenni, könnyedén akar hozzájutni, kevés energiaráfordítással. Célját pedig ebben az esetben csak igen komoly áldozatos munkával tudja elérni, de ehhez semmi kedve. Vagy egy kicsit megerőlteti magát és akkor a szerencse fiának érezheti magát, vagy jobb, ha bele sem vág. Lássa be, hogy egészen más álmodozni, és más a terveit megvalósítani!

Rák (június 22.-július 22.)
Szeret tanulni és kiváló a memóriája, a jó értelemben vett kíváncsiság jellemzi. Nyitott a világra, sokoldalú, mégsem mer egy komolyabb tanulmányba belevágni. Nem csak anyagi haszonnal járna, hanem hosszú távon, elősegítené a szakmai fejlődését is. Ellenállása lustaságnak tűnik, azonban ha őszinte önmagához, az igazság az, hogy a félelme, kishitűsége gátolja.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Igazán jó napra számíthat, akadályok nem gördülnek az útjába, mégsem maradéktalanul boldog. Elégedetlen a saját teljesítményével, mind többre és többre vágyik. Ez mindaddig becsülendő, míg nem csap át nagyravágyásba. Ugyanis az új célok mindig lendületet adnak, de a sóvárgás a még több elérhetetlen dolgok után kedélybeteggé is tehetik.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Szerelmi téren túl nagyok az elvárásai, és nagyon is tudja, hogy milyen társra vágyik. Az elképzeléséből nem szívesen enged, de most az egyszer tehetne kivételt. Lehet, hogy az új párja nem illik tökéletesen bele a saját maga állította keretbe, de nem veszít semmit, ha ezúttal egy kicsit engedékenyebb. Adjon esélyt, akár még boldog is lehet.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Hirtelen olyan állásajánlatot kap, ami komoly válaszút elé állítja. Alaposan meg kellene fontolnia a döntését, bár erre kevés ideje marad. A lehetőség csábító, de áldozattal is jár. Szakmailag és anyagilag is nagyon kecsegtető, kár lenne elszalasztani, de sok utazással és a szeretteitől való távolléttel járna. Mielőtt lépne, hallgasson a józan eszére!

Skorpió (október 23.-november 21.)
A munkájában olyan sikereket ér el, amelyek kárpótolják a mindennapok nehézségeiért. Számos elismerésben, dicséretben részesül, mert segítőkész és együtt érző, bonyolult dolgokat világosan, érthetően tud elmagyarázni, megértetni másokkal. A környezetével való jó viszonya újra energiával tölti fel, és így képes túllendülni a lelki mélyponton.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Magánéleti gondjai megoldódni látszanak, sikerült dűlőre jutnia családja minden tagjával. Kedvesével viszont még van egy-két tisztázni valójuk. Bár sokat változtak és engedtek az elképzelésükből közös életükért, de kapcsolatukat még mindig nem lehet felhőtlennek mondani. Nagyon jó, hogy igyekeznek mindent megtenni egymásért.

Bak (december 22.-január 20.)
Mivel kissé túllőtt a célon, nagyon kifelé áll a rúdja, mentse hát, ami menthető. A sértődésnek és a hiúságnak ebben az esetben nincs helye, csak a nyílt és őszinte kommunikációnak. Sajnos igencsak rosszul áll a szénája, ne tetézze a bajt még mellébeszéléssel is! Vállalja fel a hibáit ,és próbáljon meg úgy visszakozót fújni, hogy ne sérüljön túlzottan az önérzete.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Fogékony a partnere kívánságaira, és maga lepődik meg a legjobban, hogy mennyire egyszerű az együttműködés. Idáig gyakran ragaszkodott a saját igazához, nem törődött a pró és kontra érvekkel, így egyre jobban kezdtek eltávolodni a párjával egymástól. Örömét leli abban, hogy kedvében járjon a kedvesének, aki alig hisz a szemének, hogy ilyesmi megtörténhetett.

Halak (február 20.-március 20.)
Társaságra vágyik, a munkában sem kedvező, ha magányos tevékenységet végez. A másokkal együtt végzett feladat hoz csak igazi kibontakozást. Ám ha művészi területen dolgozik, akkor fogadja el, hogy időnként szüksége van elvonulásra. Művészi alkotását mutassa meg a külvilágnak, mert nagy szüksége van sikerre és visszaigazolásra is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja ezelőtt Írta: József.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

NAPI HOROSZKÓP 8 éve 9 hónapja ezelőtt #4486

  • József
  • József profilkép
Március 4.

Kos (március 21.-április 20.)
Alkalma van a vetélytársait magaa mögé utasítani - ne tétovázzon! Most túlzott megerőltetés nélkül célba érhet, és még segítséget sem kell kérnie. A sikerhez vezető úton akadályokkal nem kell szembesülnie, a célját könnyebben és hamarabb eléri. Talán éppen ez rémíti meg és készteti most megtorpanásra. Ragadja, meg és ne engedje el a szerencséjét!

Bika (április 21.-május 20.)
Ne törődjön mások véleményével, csak haladjon a maga útján! Semmiképpen nem lenne szerencsés, ha mások fejével gondolkodna, és hagyná magát befolyásolni. Tartson ki az elképzelése mellett, a siker biztosan ön mellé szegődik. Ha visszakozik, akkor később még nagyon megbánja, hogy nem állt ki a saját érdekében. Vonuljon el egy időre a külvilágtól!

Ikrek (május 21.-június 21.)
Olyan szerelem kísérti meg, aminek nem könnyű ellenállni. Az eszével tudja, hogy nagy kockázatot vállal, akár a szíve is megperzselődhet, igyekszik hát minden erejét összeszedni és ellenállni. Félő, hogy a folyamatos ostromot nem képes visszaverni, és előbb vagy utóbb, de megadja magát. Abban reménykedjen, hogy a vereség talán nem lesz túlzottan nagy.

Rák (június 22.-július 22.)
Érzelmei mélyek, ne féljen, bátran vállalja fel őket! Ne ködösítsen, hiszen akkor a társa nem tudja eldönteni, hogy valóban mit is akar. Legyen önmaga, és a természetes viselkedése megnyugtatóan hat majd a kedvesére. Nem kell majd találgatni és azon törni a fejét, hogy most éppen melyik szerepét alakítja. Az őszinteség nem mindig kifizetődő, de most igen.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A legrövidebb és a legtisztább utat válassza, nincs értelme, hogy mellékvágányra tévedjen. Akkor halad a leggyorsabban a célja felé, ha nem tér le a saját útjáról se jobbra, se balra. Véletlenül se vegyen igénybe olyan segítséget, mely a jellemétől távol áll, még ha most rendkívül kecsegtető tűnik is! A zavarosban halászás nem méltó önhöz, ezért kerülje el!

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A mai napon valahogy semmihez sincs kedve, pedig ez általában nem jellemző önre. Halogatja a teendőit, mindent megtesz, hogy a kellemetlennek tűnő feladat elvégzését megússza. A kedve mélyponton van, és ezt érezteti is a környezetével. Bár senki nem tehet róla, hogy szürkének látja világot, mégis másokban keresi rosszkedve okát.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A Jupiter bolygó pozitív fényszöge hatására, bármibe is kezd, sikerrel meg is valósítja. Élvezi, hogy nem kell küszködnie és a munkáját megbecsülik, ötleteit elfogadják. A szerelemben a bőség zavarával küzd, hisz annyi a jelentkező, hogy ha akarná, akkor sem lenne képes választani közülük. A szíve azonban foglalt, és ezen nem akar változtatni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Sokat változik az utóbbi időben, és amit az év eleji fogadalmában előírt önmagának, azt igyekszik lehetőség szerint meg is tartani. Igaz, hogy nem a lehetetlent tűzte ki önmaga elé, és azt is megfogadta, csak lépésről lépésre halad, hogy ne érje csalódás, ha nem sikerül az ígéretét betartani. Természetesen kisebb visszaesés adódhat, de annyi baj legyen.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Lekötik ügyes-bajos dolgai, és teljesen megfeledkezik a barátairól. Igazából sem kedve, sem ideje nincs rá, hogy felvegye a kapcsolatot velük. Annyi elintézendő feladata van, hogy mire eszébe jut, keresnie kellene őket, már máshol járnak a gondolatai. Hisz a valódi barátság erejében és arra gondol, hogy az igazi barátságok úgyis sok mindent kibírnak.

Bak (december 22.-január 20.)
Nyomasztó anyagi problémájára a mai napon még nem talál megoldást, bármennyit is töri a fejét. A megoldás várat magára, de hamarosan túl lesz rajta, mert olyan helyről kaphat segítséget, amire egyáltalán nem is gondol. Ha eddig nem is hitt benne, most majd megtapasztalja, hogy mégis van egy védőangyala, aki a nagy bajban mindig a segítségére siet.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Kisebb rosszullét ágynak döntheti, amely mögött akár egy lappangó betegség is meghúzódhat. Feltétlen feküdje ki, és bármennyire is sürgős teendői lennének, ne kockáztasson, inkább maradjon otthon! Amennyiben az orvos által előírt idő alatt nem javul az állapota, akkor érdemes kivizsgáltatnia magát. Lehetséges, hogy meglévő megoldatlan problémái az okozói.

Halak (február 20.-március 20.)
A kompromisszumkötést időnként hajlamos művészi fokra fejleszteni, és természetesen önmagának is jól alátámasztott érvekkel megindokolni. Gondjai csak átmenetileg oldódnak meg, és amíg nem hajlandó a problémái gyökeréig leásni, esélye sincs, hogy új útra térjen. Érvei közel sincsenek a valósághoz, így csak újabb csalódásoknak ágyaznak meg.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja ezelőtt Írta: József.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

NAPI HOROSZKÓP 8 éve 9 hónapja ezelőtt #4487

  • József
  • József profilkép
Március 5.

Kos (március 21.-április 20.)
A természet készül a tavaszra, és testestül-lelkestül ön is kész a megújulásra. Nyitott minden újdonságra, és szívesen változtatna sok mindenben az életében. Kész akár egy kis flörtölésre vagy egy izgalmas kalandra, bár ez nem veszélytelen vállalkozás. Főleg, ha már elkötelezte magát, komoly kapcsolatban él és nem akar konfliktusokat. A megfontoltság cseppet sem ártana.

Bika (április 21.-május 20.)
Rendkívül becsvágyó, szereti a megméretést, és ezt várja el a környezetétől és a családtagjaitól is. Minden energiáját pénzszerzésre fordítja, és adottságait képes mozgósítani, hogy a bevételét növelhesse. A mentalitását és becsvágyát példának állítja eléjük, de nem veszi figyelembe az adottságukat. Jobb, ha belátóbb, ha nem akar állandó konfliktust.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Való igaz, hogy vág az esze, mint a borotva és könnyen kimagyarázza magát bármilyen szorult helyzetből, de most ne játsszon a tűzzel! Hiába próbálja a könnyebbik utat választani és mellébeszélni, a környezete átlát a szitán. Nagyon fontos lenne, hogy őszinte legyen legalább önmagához, s ne kergessen álmokat. Vigyázzon a nyelvére, mert könnyen lebukhat.

Rák (június 22.-július 22.)
Rendkívül sokat vállal magára, és ezért az energiatartalékai nagyon lemerültek. Sőt már a vésztartalékait is kezdi felélni. Ne higgye, hogy sebezhetetlen és a szervezete a végtelenségig képes regenerálódni. Nagy szüksége van rá, ezért ne sajnálja a pénzt egy pár napos kikapcsolódásra, mert amikor visszatér, úgy érzi, majd mintha egészen kicserélték volna.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Vonzó személyiségével valaki megcélozta és szerencsésen el is találta a szívét, és ön most fejvesztve menekül. Amennyiben egyedülálló, nagyon rosszul teszi, mert ebből az ismeretségből akár életre szóló kapcsolat is lehetne. Ne féljen, merjen kockáztatni, mert nem veszíthet, csak nyerhet. Legfeljebb azt, hogy a vezető pozíciót most nem szerezheti meg.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Egészségi problémájára ne egyedül keressen gyógyírt, és főleg ne hallgasson a mondvacsinált doktorokra, akik szívesen osztogatnak jó tanácsokat, bár nem értenek hozzá. Ne fogadjon el gyógyszert csak azért, mert az ismerőseinek használt. Senki sem szeret orvoshoz járni, de vegyen egy nagy levegőt és mégis mutassa meg magát egy szakorvosnak.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Vigyázzon az alakjára, mert ha keveset mozog, akkor könnyen felszaladhat egypár felesleges kiló! Köztudottan igényesek a Mérleg jegyűek a külsejükre, és nem sajnálják sem az idejüket, sem az energiájukat, hogy megőrizzék a remek formájukat. A szokatlan súlyfölösleg mögött valami érzelmi konfliktus vagy csalódás húzódik meg, amit nehezen tud kiheverni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A szerelemben sikerre számíthat, bár lehet, hogy akik most felbukkannak az életében, nem testesítik meg az elképzelt ideált. Mégse írja le azonnal őket, hanem adjon esélyt nekik. Nem minden a külső, a kellemes modor vagy a jó természet többet érhet a remek "felépítménynél". Hisz a szépség egy idő múlva elmúlik, de a kiegyensúlyozott személyiség nem.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A jegyében járó Szaturnusz bolygó visszafogottabbá teszi, és szerencsére kétszer is meggondolja, mielőtt elhamarkodott lépésre szánná el magát. A türelme is nagyobb, és ez az otthoni légkörön is megmutatkozik. Csöndre, nyugalomra és némi magányra vágyik. Önmagának is újdonság ez az állapot, de most nem bánja, mert így kevesebb konfliktus adódik az életében.

Bak (december 22.-január 20.)
Higgye el, hogy az az állapot, amelyben most találja magát, csak átmeneti! A nehézségek, mint egy rossz álom, hamarosan elmúlnak, és csak a rossz emlékük marad meg. Jobb, ha tudomásul veszi, hogy semmi sem marad meg örökké, minden változik, így a borúra derű következik. Természetes, hogy a helyzete nem könnyű, de optimizmussal és bölcs szemlélettel javíthat a hangulatán.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Azt gondolja, hogy lemarad valamiről, mert nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan azt elképzeli. Ne várjon egyelőre túl sokat a kapcsolatától sem, de ne hagyja, hogy az események csak úgy maguktól megtörténjenek! Legyen határozott, de ne erőszakos, engedje a társát is kiteljesedni a kapcsolatukban. Kössön kompromisszumot úgy könnyebb lesz minden!

Halak (február 20.-március 20.)
Ég a vágytól, hogy szeressen, s hogy viszontszeressék. Persze nem mindegy, hogy kire pazarolja az idejét, a pénzét és az érzelmeit. A mindenáron való kötődési igény nem vezet jóra, és ha csalódik, akkor nehezen teszi majd túl magát rajta. Meg kell tanulnia átmenetileg egyedül lenni, mert néha arra is szüksége van. Ha jobban megismeri magát, a lelke is megerősödik.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

NAPI HOROSZKÓP 8 éve 9 hónapja ezelőtt #4488

  • József
  • József profilkép
Március 6.

Kos (március 21.-április 20.)
Saját útján akar járni, nem tűri, hogy bárki is korlátozza vagy megszabja, hogy mit tegyen. Természetesen ebből számos konfliktusa származhat, mert a kihívásokra túlságosan élénken reagál. Lelkesültségében elveszíti a határokat, és ha nem ügyel a szavaira, akkor nagyobb baja is származhat, mert csak maga alatt vágja a fát. Jó lenne némi diplomáciai érzék.

Bika (április 21.-május 20.)
Mint minden Bika jegyű ember, ön is nagyon muzikális, és a zene mindig megnyugtatja és jókedvre deríti. A zene területén mindenevő, így bármit szívesen hallgat, akár a munka vagy vezetés közben is. Most kimondottan gyógyírt jelentenek lelkére a szép dallamok, mert kicsit vérzik a szíve. Álmai nem váltak valóra, mert az elképzeléséért áldozatot kellene hoznia.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A mai napon bár szeretné, de nem engedheti el magát, hiszen annyi feladat várja, hogy az egész napját kitölti. Szeret tevékenykedni, de most valahogy visszahúzza az ágy, és csak egy álom marad, a heverészés. Aktivizálja magát és este már nyugodtan térhet haza, mert végzett a feladataival. Az este már csak a pihenésé vagy a szórakozásé lesz a szeretteivel.

Rák (június 22.-július 22.)
Sikeres napra számíthat, olyan kihívások érik, melyeket könnyűszerrel megold, így növekszik az önbizalma és büszke lesz a teljesítményére. A lelkében is nyugalom van, végre nem kell a fejét törni olyan dolgokon, melyek nagyon sok energiáját emésztik fel. Anyagi gondjai is rendeződni látszanak, mivel váratlanul pénz áll a házhoz, onnan, ahonnan nem is várta.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Magánéletébe viharfelhők közelednek, jól teszi, ha időben felkészül a közelgő viharra. A problémákat igyekezzen megbeszélni, és a társa érveit is meghallgatni és ami még fontosabb lenne, el is fogadni. Megelőzheti a komoly konfliktusokat, ha nem reagál mindenre szélsőségesen, habár nem lesz könnyű visszafognia magát, mert a Jupiter bolygó túlzásokra ösztönzi.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Aggodalom tölti el, ha csak rágondol arra a feladatra, ami a mai napon várja. Önbizalom hiánya miatt a kihívás óriási feladatnak tűnik, és úgy érzi, hogy nem képes tökéletesen elvégezni. A félelmei alaptalanok, és pozitív gondolkodással sikeresen le tudja győzni azokat a szorongásait, amelyek most leblokkolják, és megakadályozzák abban, hogy elérje a céljait.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A munkahelyén a pontossága és a precíz munkája meghozza a gyümölcsét, és anyagilag is elismerik a munkáját. Nagyon jól esik a dicséret és a pénz is éppen a akkor jött, amikor a legnagyobb szükség van rá. Igyekszik okosan beosztani a jutalmát, de nem sajnál valamennyit áldozni belőle egy kellemes vacsorára sem a kedvesével. Sőt még kisebb ajándékra is telik.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Váratlan szakításra kerülhet sor a partnerével, mert olyan heves vitába keverednek, hogy inkább faképnél hagyják egymást. Mint általában a kapcsolatokban lenni szokott, kisebb nézeteltéréssel kezdődnek a bajok és mivel mindenki ragaszkodik az igazához, s nem engednek, a vége az örök harag. Ami persze egy szoros kapcsolatban szerencsére mégsem örök.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Olyan feladattal bízzák meg, amire nagyon régóta vágyik. Ég a vágytól, hogy bizonyíthasson és megmutathassa végre a szakmai tudását. Idáig képes volt a háttérbe vonulni és csak csendesen tevékenykedni és a csapat érdekeit nézni. A szíve mélyén mindig érezte, hogy eljön az ideje, amikor végre színre léphet. Mindent alárendel a cél érdekében.

Bak (december 22. - január 20.)
Ne avatkozzon bele olyan dolgokba, amiben nem illetékes, mert csak gondjai lehetnek belőle. Túlságosan magabiztosnak érzi magát, és nem veszi észre a veszélyeket, pedig sokat árthat magának és az egzisztenciájának. Csak akkor álljon bárkinek is a pártjára, ha kimondottan felkérik rá. Jobban teszi, ha most a háttérben marad és csak a saját feladataival törődik.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A találékonyságának is köszönheti, hogy sikeresen megold olyan ügyeket, melyek kisebb fejfájást okozhattak volna. Sajnos tartozott volna egy úttal az ördögnek, de szerencsére még időben megszerezte azokat az információkat, melyekkel elkerülte a kellemetlenségeket. Emiatt ismét jól érzi magát a bőrében és ezt a környezete is észreveszi, elhalmozza dicsérettel.

Halak (február 20. - március 20.)
Itt az ideje, hogy a munkahelyén a sarkára álljon. Túlságosan engedékeny, így akár pénzügyekben komoly hátrány érheti. Vállalja fel a konfrontációt a főnökével, mert a kérése jogos, hisz a munkáját tökéletesen elvégezte. Ne hagyja, hogy hitegetéssel és ígérgetéssel levegye a lábáról és húzza-halassza az időt. Minél hamarább keressen a kollégák között szövetségeseket.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja ezelőtt Írta: József.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.136 másodperc