29 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
Cikkekről

TÉMA: Elvesztett pontok hétvégéje. Minden szinten kikaptunk

Elvesztett pontok hétvégéje. Minden szinten kikaptunk 8 éve 7 hónapja ezelőtt #5905

  • csardas2
  • csardas2 profilkép
  • Nem elérhető
  • Adminisztrátor
  • Hozzászólások: 94
  • Karma: 0

Elvesztett pontok hétvégéje. Minden szinten kikaptunk

Lajoskomárom – Mezőfalva 2:1, félidő 1:0. IFI 3:1.

Mezőfalva II. – Nagyvenyim 2:6, félidő 1:4.

Nem sikerült jól mezőfalva futballistáinak hétvégi fordulói. Szombaton az IFI talált legyőzőre. Vasárnap Megye I. és Megye III. osztályban is vereséggel fejeztük be a játékot.

Mezőfalva II. - Nagyvenyim képei itt! >>>

 

Elvesztett pontok hétvégéje. Minden szinten kikaptunk

Lajoskomárom – Mezőfalva 2:1, félidő 1:0. IFI 3:1.

Mezőfalva II. – Nagyvenyim 2:6, félidő 1:4.

Nem sikerült jól mezőfalva futballistáinak hétvégi fordulói. Szombaton az IFI talált legyőzőre. Vasárnap Megye I. és Megye III. osztályban is vereséggel fejeztük be a játékot.

- Hiába alakítottunk ki mezőnyfölényt, ha a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. 60-40 %-os labdabirtoklás sem segített a csapaton. Az ellenfél viszont klasszisokkal jobban gazdálkodott a helyzeteivel. Két kontra góllal és egy átrohanással eredményesebben fejezték be a találkozót – Váradi Tamás Tamás IFI edző.

Lajoskomárom – Mezőfalva

A Lajoskomárom – Mezőfalva mérkőzésről Móricz Mercédesz készített összefoglalót:

- A Mezőfalva az 5. fordulóban Lajoskomáromba látogatott. Az első félidő feléig a mezőfalviak fölényben játszottak. A 25.percben még is Juhász talált be Papp kapujába. 1-0. Az első félidőben a hazaiak inkább az embert rúgták, mint a labdát. Móricznak csúsztak be páros lábbal, aki az eset után alig bírt menni, és nem fújt semmit a játékvezető. A szünetre lajoskomáromi vezetéssel mehettek a csapatok. A második félidőben Boros révén a 60. percben kiegyenlített Mezőfalva. 1-1. Percekkel később ismét Boros volt a tizenhatoson belül. Vihette a labdát, de lerántották, ami nem ért Bíró játékvezető szerint tizenegyest. Amúgy egyértelmű büntető. Aztán a 74. percben egy szöglet után Reichardt fejelte a hálóba a labdát. 2-1 Lajoskomárom javára. Mezőfalvának még voltak próbálkozásai, de Móricz a kapu mellé rúgta a labdát. Balázs fejéről pedig lehalászta a labdát a Lajoskomárom kapusa. A hazaiak otthon tartották a 3 pontot. A döntetlen reális eredmény lett volna, ha arra a meg nem adott, jogos büntetőre gondolunk – Móricz Mercédesz szurkoló.

Mezőfalva – Nagyvenyim 2:6, félidő 1:4.

Az első negyedóráig bírta Mezőfalva II. csapata a Megye III. osztály ötödik fordulójában Nagyvenyim ellen. Az első félidő végéig még voltak remények, de a másodikra ez teljesen eltűnt.

Civil kezdőrúgással kezdődött a mérkőzés. Gombita Attila 2000 forinttal támogatta Mezőfalva Megye III-as csapatát. Simon József edző a jelenet magyarázatául hozzátette – új Labdákat szeretnének venni a csapatnak, és ehhez kell a futballrajongók támogatása.

A kezdő sípszó után hamar vezetést szerzett a hazai együttes. Az ellenfél gyors lerohanásában először Tóth Zoli küldte a labdát a felső kapufára, majd a kipattanóra Gergelyfi Mihály válaszolt. 1:0. A hazai szurkolók öröme azonban hamar véget ért. A 8. percben Miklós István fejelt be egy szögletből beadott labdát. A 31. percben Král Laci is feliratkozott a góllövő listára. Jobb oldali beívelést gurított a a hálóba. 1:2. Szünetig még Szalai Norbert és újra Král Laci került eredményesen pontszerző helyzetbe. Találatukkal 1:4-es eredménnyel fordultak a csapatok. A pihenőt követően az 54. percben Éliás Zsolt növelte a vendégek előnyét, majd a hazai Vörös Ákos adott remek passzt Márok Máténak. A találkozó ekkor már 2:5-re állt. A befejezésben a 85. perc környékén Szakáll Istvánnak jutott a meccs utolsó gólja. 2:6.

Mezőfalva negyed óráig bírt méltó ellenfél lenni. Sajnos utána széteső játékkal és néhány jó helyzet kihagyásával elveszítette a mérkőzést.

- Végig jobban játszottunk ami az eredményen is meglátszik – Dudás Péter, Nagyvenyim

- Jobb volt az ellenfél, ilyen egyszerű a mai történet – Simon József, Mezőfalva

 

Cikk olvasása...
HL
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elvesztett pontok hétvégéje. Minden szinten kikaptunk 8 éve 7 hónapja ezelőtt #5906

  • József
  • József profilkép
1. A mezőfalvi csapatokban javítani kell az összetartást, a széthúzást okozó belső vitákból elég.
2. Akik tudják, hogy másnap meccsük lesz, előző este már ne iszogassanak, akár hajnalig is.

Mind a belső széthúzás, mind pedig a meccsek előtti bulizás mindenkor meglátszik a csapatok játékán és eredményein.
Vagy inkább eredménytelenségein.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja ezelőtt Írta: József.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.202 másodperc