23 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Ékszerek kézműves technikával

Felhasználó értékelés

Ékszerek kézműves technikával

Érdekes és kreatív sorozatot indít a mezőfalvi Kiss Kálmán Művelődési Ház. A népi mesterségek sorozat első állomásaként „Elfeledett Mezőfalvi Mesterségek” címmel kínál remek lehetőséget az alkotó tevékenységhez.

Bővebben: Ékszerek kézműves technikával

Halloween napi játszóház, szép sikerrel

Felhasználó értékelés

Halloween napi játszóház, szép sikerrel

„Kés, villa, olló, nem gyerek kezébe való!” – tartja a népi szólás. A kézügyességet azonban nem árt időben megszerezni. A különböző alkalmakkal meghirdetett játszóházak, kézműves foglalkozások kitűnő lehetőségeket nyújtanak a kreatív ötletek gyakorlati megvalósítására. A mezőfalvi Halloween parti is egy ilyen alkalom volt.

Bővebben: Halloween napi játszóház, szép sikerrel

Idősek világnapja 2013

Felhasználó értékelés

Az időseket köszöntötték

Miden év október 1-jén kiemelt figyelmet fordítunk az idős emberekre. Az ENSZ 1991-ben nyilvánította október elsejét az Idősek világnapjává. Napjainkra nagyjából 600 millióra tehető a hatvan évfeletti kort megélt ember. 2025-re a számítások szerint meg is duplázódhat a számuk, így nagyon fontos, hogy kellő figyelmet kapjanak földünk társadalmaiban. Ahogy a világ kulturált felén, úgy Mezőfalván is köszöntötték az időseket. Az óvoda és az iskola növendékei az elmúlt héten kis ünnepi műsorral kedveskedtek nagyapáinknak, nagymamáinknak.

 

Bővebben: Idősek világnapja 2013

Halloween parti lesz a művelődési házban!

Felhasználó értékelés

Halloween parti lesz a művelődési házban!

Remek szünidei bulinak nézünk elébe október 31-én, csütrtökön. A 16 órától kezdődő programban játszóház, arcfestés és filmvetítés várja az érdeklődőket. 18 órától a nagyobbaknak is kínálnak szórakozási lehetőséget. Discoba invitálják a táncoslábúakat!

Mindenkit szeretettel vár a Kiss Kálmán Művelődési ház!

A tovább gombra kattintva nagyobban is megnézhetik a plakátot!

Bővebben: Halloween parti lesz a művelődési házban!

Lecsófesztivál képekben

Felhasználó értékelés

Lecsófesztivál képekben

Hangulatos augusztus huszadikai Lecsófesztiválnak lehettek tanúi, akik Mezőfalván ünnepelték államalapításunkat. A Mezőhír családi okok miatt nem lehetett jelen, de a honlap postaládájába eljuttatott képeket szívesen teszi közzé! A művelődési ház felvételeit fogadják szertettel!

Bővebben: Lecsófesztivál képekben