20 | 01 | 2019
Főmenü
Események
January 2019
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Véletlen kép

Mezőfalva: Hatalmas siker volt a Valentin-napi bál

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a rendezvényről itt! >>>

 

Mezőfalva: Hatalmas siker volt a Valentin-napi bál

A tánc és szórakozás mellett az iskola gyerekeiért jótékonykodtak. Ahogy ilyenkor lenni szokott, és ez már bevett trend Mezőfalván, kétszer is keringőztek a nyolcadikosok.

Szerelem, szeretet, boldogság... Aki nem ismeri a szavak értelmét, érzését annak bizony nagyon rossz lehet a sorsa. Akárhogy is telik életünk, egy csepp boldogsággal egészen biztosan feltöltődött azoknak a szíve, akik részt vettek szombat este a Petőfi Sándor Általános Iskola Szülői Munkaközösségének hagyományos Valentin-napi bálján. Ahogy lenni szokott ezúttal sem volt sztár fellépő. Illetve helyesbítsünk: csak „sztár fellépők” voltak, méghozzá a mi gyerekeink!

 

Február 17-én, szombaton a zsúfolásig telt tornateremben szülők, nagyszülők, pedagógusok és barátok előtt óriási sikerrel zajlott az iskola szülői munkaközösségének hagyományos Valentin-napi bálja. A rendezvény köszöntőjében Kovácsné Virág Anita elnök és Jaksics Erzsébet az iskola igazgatója kihangsúlyozta, a gyerekek tanulmányi és szellemi fejlődése szempontjából milyen nagy segítséget jelent a szülői támogatás, a közös munka és az összefogás. A legnagyobb értéke életünknek a gyerekeink, akiknek felneveléséhez minden segítség nagy jelentőséggel bír. A folytatásban Kovácsné Virág Anita a Szülői Munkaközösség vezetője ismertette a szervezet főbb tevékenységeit, valamint miként fogják felhasználni az összegyűlt jótékonysági támogatást. Iskolai rendezvények, kirándulások, gyerekprogramok kapnak anyagi kiegészítést a felajánlásokból. A köszöntő után a művészetoktatásban tanuló diákok műsorát láthattuk egy mese köré összefont történetben, melyben a gyermeki világ jóságos álmai elevenedtek meg. A bál záró akkordjaként ezúttal is a végzős diákok keringőjének tapsolhatott a közönség. Ahogy ilyenkor lenni szokott és ez már bevett trend Mezőfalván, kétszer is keringőztek a nyolcadikosok – hozzá kell tenni ezúttal is hatalmas sikerrel!

Képek a rendezvényről itt! >>>

 

A gyerekek felkészítő tanárai voltak: Balogh Tímea, Koncz Tímea, Tótin házaspár, Czuppon Péter, a nyolcadikosok keringőjét koreografálta, betanította Pötör Emese. A rendezvény sikeréért még nagyon sokan dolgoztak, köztük pedagógusok, szülők, diákok és önzetlen segítők, akik munkájáért szintén jár az elismerés!

Alant pedig az rendezvényről készült teljes videó érhető el!

A képre katintva indul a teljes videó!

Share