24 | 09 | 2023
Főmenü
Események
September 2023
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Mezőfalva: Valentin-napi bál nagy sikerrel (frissítve)

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a bálról itt! >>>

Mezőfalva: Valentin-napi bálon táncoltak szülők, gyerekek

Szerelem és szeretet... Az annyiszor elcsépelt szavak mögé most igazi tartalmat varázsolt a mezőfalvi iskola szülői munkaközössége. Február 13-án, szombat este a zsúfolásig telt tornateremben felnőttek és gyerekek együtt báloztak Valentin előestéjén. A rendezvény egyben jótékonysági lehetőségként szolgált, melynek nyertesei ezúttal is az iskola diákjai.

Szerelem, szeretet, mi is a jelentősége ezeknek a szavaknak? – Tette fel a kérdést bálnyitó beszédében Koppányi Péter elnök a Mezőfalvi Általános Iskola Szülői Munkaközösségének hagyományos Valentin-napi bálján. A szerelem gyümölcséből lesz az a csoda, amit egész életünkön át nevelgetünk, óvunk, hogy utódainkként felnőve majd átvegyék az élet stafétabotját. A mostani bál mi másról szólhatna, ha nem a gyerekekről, a szeretetről és a szerelemről – foglalható össze a szülői munkaközösség elnökének beszéde.

A felvezető szavak után az iskola művészetoktatásban résztvevő diákjai fergeteges hangulatú műsorral köszönték meg a felnőttek jelenlétét. Felléptek többek között a népi énekesek, néptáncosok magyar, cigány és német koreográfiával, valamint újra látható volt a végzős tanulók Palotás tánca. A műsor zárásául a szereplők maguk kérték fel a jelenlévőket egy nyitó keringőre.

Mezőfalván nagy hagyománya van a gyerekeket segítő báloknak. Az őszi alapítványi rendezvényen kívül az iskolai szülői munkaközösség és az óvoda nevelői közösségének bálján nyílik lehetőség jótékony adományokkal támogatni a helyi gyerekeket.

 

 

A fotókért ide kell klikkelni! >>>

Share