16 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Gergely Róbert a mezőfalvi nőnapon!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Gergely Róbert, régi nagy slágerek és remek hangulat a mezőfalvi nőnapon

A Kiss Kálmán Művelődési Ház nagytermében rendezett nőnapi köszöntőn először Márok Csaba polgármester beszélt a nők fontosságáról és a férfiak által adott tiszteletről. A köszöntőben a község első embere kiemelte:

- A társadalom legfontosabb egysége a család, azon belül pedig a nők kiemelkedő szereppel bírnak. Amikor anyáról, feleségről, lányról, vagy éppen a nagymamáról beszélünk, mindig melegség tölt el bennünket, hiszen amellett, hogy a férfiak párjai, ők mossák a ruháinkat, főzik a vacsoránkat és a pohár vizet is tőlük kapjuk betegségeink idején. Nélkülük sokszor egy zokni eltűnése is megtréfálja a férfi embert. A településen rangos eseménnyé vált a nőnap megünneplése, és ezen a napon láthatóan jól érzik magukat. Az önkormányzati intézményekben a nők foglalkoztatása szerepel a legnagyobb arányban. A csekély számú férfi kolléga jól kijön velük. Ha betartjuk az illemszabályokat, akkor a csillagokat is lehozzák az égről, viszont a rosszalló tekintet kiprovokálása nagyon hangulatromboló tud lenni – példázta a női lélek titkait Márok Csaba polgármester.

Gergely Róbert a nézőket is bevonta a műsorba. Dunaföldvárról érkezett Wolf Erzsébet örömmel énekelt együtt a művésszel.

További képek itt! >>>

A nőnapi köszöntőt követően – sokak örömére – Gergely Róbert kétszeres eMeRTon-díjas színész, énekes szórakoztatta a közönséget. A műsor utáni pihenőben arról kérdeztük, milyen volt a színész viszonya a női nemhez?

- A legmélyebb kötődés mindig a gyerek-édesanya kapcsolat. Óvodai anyák napján neki tudtam legelőször kifejezni, mennyire fontos nekem. Az idő műlásával ez a szeretet nem változott, legfeljebb több nőt ismerhettem meg. Szüleim nemsokára kistestvérrel örvendeztettek meg, így Andrea húgom érkezésével gyarapodhatott, akiket szerethettem nőként. Érett férfiíkorba lépve jöttek a szerelmek, melyben szintén kiemelt figyelem övezte a gyengébbik nemet. Az első házasság szép emlékei után tavaly nyáron egy újabb hölgy lépett az életembe, aki számomra nagyon fontos. Mindig is hölgypárti voltam, és ez most már így is marad – ígérte a színész.

A 2015-ös mezőfalvi nőnapi műsor remek hangulattal és nagy sikerrel írta be magát a község kulturális történetébe.

 

Share