04 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva: Báloztak a civilek

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a bálról itt! >>>

Mezőfalva: Báloztak a civilek

Közös akarat, közös szervezés és egy szuper buli az összefogás eredménye

Mezőfalva történetében merőben újszerű kezdeményezés indult útjára április 14-én, szombat este a helyi iskola tornatermében. Civil szervezetek ötlete és megvalósítása nyomán először rendeztek bált. A Mezőfalvi Nagycsaládos Egyesület, a Sárgarózsa Nyugdíjas Klub és a Motoros Hagyományőrző Egyesület Mezőfalva égisze alatt összehozott szórakoztató program célja a jótékony támogatási lehetőségen kívül, hogy jobban ráirányítsák a civil szervezetekre a figyelmet. Kissné Méninger Judit a nagycsaládosok vezetője és a rendezvény kitalálója lapunknak elmondta, nagyon büszkék az összefogásra.

- Mezőfalván eddig ilyen szervezésben bált még nem rendeztek. Meggyőződésünk, hogy minden településen fontos az emberek együttműködése, közös gondolkodása. Községünkben tizenöt egyesület, klub, alapítvány, kör, vagy más formában létező társaság alkotja a civil szférát. A szervezetek között sokéves jó kapcsolat biztosítja az együttműködés hatékonyságát. A mostani, újszerű rendezvényünk is egy ilyen összefogás gyümölcse, ami a bál utáni vélemények alapján nagyon ízlett a résztvevőknek. Bízunk a folytatásban, és várjuk a többi civilt is köreinkbe – hangsúlyozta rövid összegzőjében Kissné Méninger Judit a nagycsaládosoktól.

Mezőfalva első, kimondottan civil báljára nagyon sokat készültek a szervezők. Termet díszítettek, megrajzolták az egyesületek logóit. Ízletes vacsorával, verssel, néptáncos műsorral fogadták vendégeiket. Reménykednek benne – híre megy!

A képre kattintva elindul a videó!

Share