19 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Kisapostag-Rácalmás: 0:4, félidő 0:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a mérkőzésről itt! >>>

Osztálykülönbséggel nyert Rácalmás a Fejér Megyei Kupában

Horváth Dániel háromszor is betalált. Kisapostag-Rácalmás: 0:4, félidő 0:2

Az első tétmérkőzésre már új edzővel állt fel Kisapostag. Sági Csaba trénert kérdeztük a tudósítás után a tervekről.

Kisapostag 50 néző. Játékvezető Varga György. Asszisztensek Piros László és Sziksz Tibor

Góllövők: Horváth Dániel 3, és Szabó István 1

Kisapostag: Král B., Oláh Á., Timko F., Major T., Pék T., Buglyó G., Csima L., Rhubi T., Schreber G., Szőcs A., Fonyó J.

Rácalmás: Papp S., Németh P., Bódi G., Szabó Z., Szabó I., Csernus G., Molnár Z., Juhos B., Godó T., Horváth D., Mondovics Z.

Hamar vezetést szereztek a vendégek. Az 5. percben Szabó István buktatásáért ítélt tizenegyest Varga játékvezető. A büntetőt Horváth Dániel értékesítette. A 23. percben ismét a rácalmási Horváth jutott gólszerző helyzetbe. Bal oldalon a hazai kaputól 25 méterre előtt labdája ismét a kisapostagi hálóban landolt. 0:2. A pihenőt követően újra Horváth jutott főszerephez. Tizenhatoson belül vágták fel, így jogosan végezhette el a büntetőt. 0:3. A mérkőzés végeredményét Szabó István állította be. A kifutó kapus miatt megüresedő hálóba küldött lövéssel végérvényesen eldőlt a haza csapat sorsa. A mérkőzés után értékeltek az edzők:

- Pont egy osztálynyi különbség volt a két csapat között. Rácalmási csapat régóta együtt játszik. Nálunk most rakjuk össze a gárdát – Sági Csaba edző, Kisapostag.

- Szezon eleji formát láthattunk, de erőnlétben ott tartunk, ahol terveztük. A győzelem reális volt – Horváth Zoltán edző, Rácalmás

Sági Csaba Kisapostag új edzője

Kisapostag: Új edző a futballcsapat élén

Horváth Csaba korábbi trénert Sági Csaba váltotta a Megye III -ban küzdő kisapostagi együttesnél. Tervekről, esélyekről érdeklődtünk a rácalmás elleni meccset megelőzően.

- Két hete kezdtük a felkészülést. Középmezőny, középmezőny eleje az elvárásom a bajnokságban - Kezdte a bemutatkozást Sági Csaba a dunaújvárosi PASE -től érkezett szakember. Főként a helyi fiatalokat céloztuk meg. A létszám kielégítő, de az edzéslátogatottság a szabadságok és a munkahelyek miatt még alacsony. Természetesen ezt figyelembe veszem a teljesítménykövetelményeknél. Az alapok lerakása, csapatépítés és igazolások az elkövetkezendő időszak legfontosabb feladatai. Játékstílusban egyelőre a stabil védekezés, játéktudatosság kap hangsúlyt. Mellette pedig jó hangulatban, emelt fővel futunk ki a pályára. Az őszi szakmai munka biztosan erre megy el… Meglátjuk! - fogalmazott reményteljesen az új tréner.

Horváth László

 

Share