22 | 06 | 2018
Főmenü
Események
June 2018
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Véletlen kép

Mezőfalva: Új fogorvos állt szolgálatba

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Az új röntgen gép előtt (jobbról-balra) Dr. Hadászi Eszter fogorvos és Zentainé Pap Erika Asszisztens szertettel várja a betegeket.

 

Mezőfalva: Új fogorvos állt szolgálatba

Van már röntgen gép is! Az Önkormányzat finanszírozásának köszönhetően közel másfél millió forintos berendezéssel javult a fogászati ellátás minősége.

Fiatal, mosolygós hölgy fogadja a kezelésre szorulókat Mezőfalván a fogászati rendelőben. Talán így már nem is annyira elviselhetetlen a fogfájás. Jó hír még, hogy megérkezett a várva várt röntgen gép is, immáron teljes a fogászati ellátás. Az új orvossal találkoztunk kedden a rendelés szusszanásnyi idejében.Aki betér a mezőfalvi egészségi szolgáltató házba, az meglepetéssel olvashatja a középső, fogászathoz nyíló ajtón, Dr. Hadászi Eszter rendel: hétfőn, szerdán 14-20-ig, kedden, csütörtökön, pénteken 7.30-13.30-ig, az iskolafogászatra pedig csütörtökönként 8.30-11.30-ig lehet jelentkezni. Ott jártunkkor kopogtatásra fiatal, csinos fogorvos fogadta érdeklődésünket, aki hasonlóan barátságos asszisztensével Zentainé Pap Erikával végzi a mezőfalvi emberek fogászati ellátását.

- Budapestről érkeztem, és jelenleg onnan járok be. Debreceni tanulmányaim után fél éve költöztem a fővárosba, ahol a szakmai tapasztalataimat is szereztem. Mezőfalván egy hete kezdtem dolgozni – mondta rövid bemutatkozójában Dr. Hadászi Eszter fogorvos. Nagyon szimpatikus a vidéki körzet. Eredetileg is a körzeteket céloztam meg munkahelyként. Vidéken teljesen más a pacientúra. Azt tapasztalom, hogy sokkal tisztelettudóbbak, odaadóbbak az emberek.

- Sokan várták a fogászati röntgen gép megérkezését. Mennyiben segítség a munkában és milyen ingyenes kezeléseket vehetnek igénybe a mezőfalvi emberek?

- Egy-egy fogról tud felvételeket készíteni a gép, ami a gyökérkezelésnél segíti nagyon hasznosan az orvos munkáját. Alkalmazásával a kezelés közben folyamatos lehet a röntgenellenőrzés, így precízebben végezhető, ellenőrizhető a beavatkozás. Azt is el kell mondani, hogy a gép tudása nagy, panoráma felvételekre nem alkalmas. A mezőfalvi embereknek a legtöbb kezelés ingyenes, mint tömések, fogeltávolítások, gyökérkezelések, valamint kis röntgenfelvétel és a konzultáció. A fogpótlások viszont már fizetős kategóriába tartoznak. A 62 éven felülieknek pedig kedvezmény jár bizonyos fogpótlásokért – ismertette a mezőfalviak számára elérhető díj és díjmentes fogászati ellátást Dr. Hadászi Eszter fogorvos.

Remélhetőleg a jövőben elégedettséggel távoznak a páciensek a fogászati rendelőből. Személyi, tárgyi feltételek adottak és ahogy hallottuk a mezőfalviak amellett hogy tisztelettudóak, még gyógyulni is akarnak. Telefonon a 06/25 224 401 -es számon lehet érdeklődni!

A kezelésekre az al

 

Share