26 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Udvari épület égett Mezőfalván

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

(Képek: Mezőfalvi ÖTE )

 

Udvari épület égett Mezőfalván

Egy gyerek vette észre a tüzet. Személyi sérülés nem történt. Az emberi tartózkodásra is berendeztet helyiségből két darab gázhegesztő palackot menekítettek ki a Mezőfalvi Önkéntes Tűzoltók.

 

Szerda este fél tíz körül érkezett a riasztás a mezőfalvi tűzoltók vonalán, hogy a Béke utca egyik lakóházának udvarán tűz van. Mint később a katasztrófavédők kiérkezésekor kiderült, melléképület égett, ami emberi tartózkodásra is be volt rendezve, valamint két darab gázpalackot is menekíteni, visszahűteni kellett. A tűzoltók kiérkezésére már a környező szomszédok eloltották a lángokat. A tűz keletkezésének okát vizsgálják. Fribák Mihály mezőfalvi önkéntes tűzoltó az esettel kapcsolatban elmondta, szerencsére nem robbantak be a gázpalackok, és személyi sérülés sem történt. A másik nagy szerencse, hogy egy gyerek hazafelé tartva észrevette a tüzet és szólt a rokonának segítséget kérve. Ez utóbbi történetet az ismert internetes közösségi oldalon is megerősítették, ahol az alábbiakat írta egy mezőfalvi lakó:

Köszönetünket fejezzük ki annak a fiatalembernek akit Zoltánnak hívnak, hogy tegnap este fél 10- kor erre járt és értesítette az egyik rokonát, hogy a szomszédba valami ég! Köszönjük a Mezőfalvi Önkéntes Tűzoltóknak a gyors beavatkozást. Belegondolni is rossz, ha későn érnek ide, akkor katasztrófa is lehetett volna. Egy (ember) társunk felelőtlensége miatt.„

Valóban nem lehet elégszer megköszönni a Mezőfalvi Önkéntes Tűzoltók hivatástudatát, munkáját!

Igen csúnya munkát csinált volna a két palack a műhelynek is használt heyliségben -  meg talán  még a környéken is!

Share