21 | 03 | 2019
Főmenü
Események
March 2019
M T W T F S S
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Véletlen kép

Mezőfalva – Bicske 2:3, félidő 1:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

Mezőfalva – Bicske 2:3, félidő 1:0

Rasszista partjelzőt küldtek Mezőfalvára! A második számú partjelző lefeketézte a mezőfalvi játékost! Botrányos hangulatban zárult a találkozó!

Parázs hangulatú mérkőzésen az utolsó percben mentette a három pontot Bicske. A találkozó végén a sporthoz méltatlan jeleneteknek is tanúi lehettünk. A mezőfalvi csapat fontolóra veszi, hogy feljelenti a második számú partjelzőt, mert az egyik játékosára rasszista megjegyzést tett.

Kitűnő ütemben indult a Mezőfalva – Bicske összecsapás. Mindjárt az első tíz percen belül vezetéshez jutott a hazai csapat. A 7. percben egy baloldali szabadrúgás keresztlabdájára Sági Roland ugrott ki jó időben és a kifutó kapus mellett gurított a hálóba. 1:0. Az első félidő további részében mind a kettő oldalon adódtak helyzetek, de újabb találatot szünetig nem szereztek a csapatok. A pihenőt követően az 57. percben egyenlített Bicske. Peinlich a kifutó hazai hálóőr Tóth mellett lőtt a mezőfalvi kapuba. 1:1. A 66. percben Móri is feliratkozott a vendég góllövők közé. Baloldali lecsorgóból szerzett vezetést Bicskének. 2:1. Mezőfalva azonban nem nézte feltett kezekkel a mérkőzést. Több támadás után szabadrúgáshoz jutva Facskó bomba gólja akadt meg a vendég kapu léce alatt. 2:2. A visszahozott mezőfalvi remények csak a 92. percben szálltak el, mikor egy szögletből beívelt labdára Sötét emelkedett fel és fejelt kapura.2:3.

Sajnos Facskó József bomba szabadrúgása sem segített a mezőfalvi csapaton

 

A mérkőzés végén igen parázs hangulat alakult ki a kijárat felé tartó játékosok körében. A megszerzett információk szerint az egyik játékvezető a mezőfalvi játékos bőrszínére tett megjegyzést. A mezőfalvi klub vezetője Cseke Ottó a meccs utáni nyilatkozatában elmondta, fontolóra veszik, hogy feljelentik az asszisztenst.

Masinka László mezőfalvi edző  még az eltiltást és a büntetést is vállalja, de véleményét nem rejti véka alá

A találkozó után megkérdeztük a meccsről az edzőket is

- Ez volt a második, vagy a harmadik mérkőzésünk, ahol sem a helyzetek, sem a játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget. A magyar futball nem jó irányba megy! Ami itt ma ment a játékvezetés részéről, az felháborító. Az, hogy egy első csapatot segítünk, utána meg lefeketézik a játékosomat, valamint a harmadik gól előtt két percig fekszik a játékosom a földön és nem állítjuk meg a játékot, az minden kritikán túl megy – Masinka László edző, Mezőfalva

- Igen hajtós meccset láthattunk. Mind a kettő csapat hagyott ki gólszerző lehetőségeket, de egy jó iramú mérkőzést láthattunk – Vukmir Dragan vezető edző, Bicske.

Arra kérdésre, miszerint rasszista megjegyzéssel illette a partjelző a mezőfalvi játékost és erre egy bicskei focista is tanú, Dragan nem tudott információt adni.

 

Játékvezető: Magyar János. Asszisztensek Kovács Zoltán, Hajcsár Lajos

Gólrúgók: Mezőfalvától Sági Roland és Facskó József, Bicskétől Peinlich Szilárd, Móri Tamás és Sötét Dávid

Mezőfalva: Tóth – Balázs – Nagy – Sági J. – Márki – Sági R. – Facskó – Mekota – Egejuru – Bozoki – Paget. Cserék: Papp – Németh – Bozoki M.

Bicske: Zelizi – Sötét – Lak – Veres – Dombai – Solt – Molnár – Rigó – Harangozó – Varga – Móri. Cserék: Peinlich – Valentics - Pump – Cserkuti – Katona – Peinlich Sz. – Klinger.

 

Share