29 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

A legnagyobb boldogság a gyermekek mosolya

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a bálról itt!  >>>

A legnagyobb boldogság a gyermekek mosolya

Óvodabál, az idén is sok meglepetéssel

Nincs nagyobb öröm, mint látni gyerekeink fejlődését, boldogságát és sikerét. Az elmúlt hétvégén olyan óvodabálon támogathattuk a legkisebbeket, amire talán eddig még nem volt példa Mezőfalván. Csodálatos dekorációs környezetben, kitűnő műsort láthattunk a csoportok előadásában. Ha valamiről lehet elfogultan beszélni, akkor ezt büszkén vállalhatjuk, hiszen gyerekeinket, unokáinkat látni, hallani nincs nagyobb boldogság a szülők, rokonok számára. A Mezőfalvai Tündérkert Óvoda 2019-es jótékonysági bálján több mint kétszázan gondolták úgy, támogatásukkal hozzájárulnak a legkisebbek fejlődéséhez.

 

A tavasz a megújulás jelképe. Ez a megújulás az elmúlt években a mezőfalvi óvodában is jelen volt - hallhattuk a finálé előtti köszöntőben Kovácsné Huber Zita óvodavezetőtől. Egy valami azonban soha nem változik, a dolgozók elhivatottsága, a gyermekekbe vetett megingathatatlan hit, ami mindenkor a felnövekvő generációk sikerének alapja. Az elődök által kijelölt utat követik a mai dolgozók, figyelve arra, hogy tudásukat fejlesztve nyitottak legyenek az újra. Az óvodai nevelő munka, napjaink gyorsan változó világában egyre nagyobb kihívást jelent, és arra törekszünk, hogy a gyerekek megmutassák a bennük lévő tehetséget, összhangot és a mérhetetlen nagy szeretetet, mellyel mosolyt csalnak szívünkbe – fogalmazott ünnepi beszédében az óvodavezető.

 

További képek itt! >>>

 

A Mezőfalvai Tündérkert Óvoda idei jótékonysági bálján több mint kétszázan táncoltak a legkisebbekért, ezzel is bizonyítva, mennyire fontos gyerekeink, unokáink fejlődésének támogatása. Az összefogás ereje évek óta garanciát biztosít az intézményeknek, a szülői munkaközösségeknek, hogy az apró növendékekre fordíthassák az önzetlen adakozás formájában megnyilvánuló segítséget. Ebből lesznek a szobai és a kerti játékok, asztalok, székek és egyéb berendezések. Jut belőle a kirándulásokra, színházi és zenei műsorokra, valamint különböző hagyományőrző vagy ünnepi rendezvényekre. És hogy mit kapni cserébe a jótékonyságért? Csillogó gyerekszemeket, szívet, lelket melengető mosolyokat, valamint a mezőfalvi bál alkalmával gyönyörű dekorációs környezetben fellépő óvodáscsoportok remek előadását. Láthattuk többek között a Micimackó csoport táncát a Csárdás királynő betétdalára, a Pillangó csoport esernyős koreográfiáját, a Katicások bogártáncát, a Csigabiga csoport kalóz produkcióját és a műsorblokk végén az est fénypontját az Apa – lánya keringőt. Befejezésül pedig igaz meglepetés volt, mikor a Rocky-anyukák a fiaikkal ropták a rock and rollt. A műsorszámokat betanították: Győriné Varga Edit, Szentpáliné Futó Ágnes, Ortner Nemes Erika, Danczi Gáborné, Bartáné Kolmankó Andrea, Sümegi Györgyné, Kiss Annamária, Kiss Nóra Kinga, Kovács Margit, Kondor Lászlóné, Scheild Erzsébet, Stempely Teréz és Pötör Emese. A különleges és egyben rendkívül látványos dekorációt az óvoda kollektívájának köszönhetjük.

 

A képre kattintva indul a videó!

Share