25 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalván sportprogrammal, Baracson családi majálissal ünnepelték május elsejét

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Mezőfalván sportprogrammal, Baracson családi majálissal ünnepelték május elsejét

 

Kispályás futballkupát rendeztek május elsején, vasárnap reggel 10 órától a mezőfalvi sportpályán. Az eredetileg visszajelző csapatból végül öt jelent meg a rajtnál, de ettől még kitűnő hangulatú játékot láthattunk. A versenyről Farkas Mihály fő szervezőt a kupa kiíróját kérdeztük, miért is sportrendezvénnyel készültek?

- Korábban halottam, hogy itt Mezőfalván a sportprogramoknak mindig nagy sikere és keletje volt. Tavaly augusztus huszadikára már szerveztünk egy hasonló fordulót. Ezen akkor 10-15 csapat vett részt. Ezt a trendet kívántuk folytatni, hiszen az idő is kiválóan alkalmas a futballra. Nem utolsó sorban pedig jó alkalom a fiatalokat összevonni egy ilyen kis sportolási lehetőségre. A csapatok létszámát tekintve úgy néz ki, senki nem fog majd díj nélkül, vagy üres kézzel hazamenni. A legvégén közös pizzázás zárja a programot, melyet a Deák Bau Bt és a Solarvill támogatott– hallhattuk a fő szervezőtől.

          

A    kupa befejeztével az alábbi sorrend alakult ki: 1. Dekabau, 2. Tűzgolyók, 3. FM Solarvill. A gólkirály Őri Dániel lett.

Képek a rendezvényről itt! >>>

 

                

Baracson a sporthoz képest nyugodtabb, inkább családias hangulatú rendezvény kerekedett a meghirdetett majálisból. Mondhatjuk úgy is hogy szűk családias – ezt már Kocsis Sándor a program házigazdája a Baracsi Francia Baráti Társaság elnöke mondta lapunknak. A lényeg a baráti beszélgetés, és hogy jól érezzük magunkat, teljesült. Nyolc csapat főzött különböző ételeket, amit egy óra körül értékeltünk nem versenyként. A szabadidőt malomjátékkal, íjászattal, zenehallgatással és természetesen egymás közti baráti társalgással töltöttük. Ahogy mosta háttérben is szól a görög zene, még az is előfordulhat, hogy néhányan táncra perdülnek majd.

 

 

 

Share