26 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Jószívvel, szeretettel!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

                        

Fotók itt! >>>>

 

Jószívvel, szeretettel!

Tündérkerti varázs a mezőfalvi óvodabálon

A legkisebbekért báloztak Mezőfalván. A jótékonysági rendezvény adományaiból az idén is fejlesztő eszközök, játékok és egyéb berendezések lesznek.  

 

Nem is lehetne nemesebb célt elképzelni, mint a gyerekeinkért meghozott áldozatos döntést, a jótékony adományozást. Sok éve már, hogy a településen minden tavasszal megrendezik a hagyományos óvodabált. Szerencsére most sem a vészhelyzet, sem a betegség nem akadályozta az igyekezetet. Szombat este a szokásos helyszínen ismét remek hangulatú bálon táncolhattunk a gyerekekért, a legkisebbekért. Természetesen a báli forgatagot ezúttal is az intézmény gyerekeinek és szüleiknek a közös műsora nyitotta.

A(z) Óvodabál 2023 Mezőfalva című videó indexképe

A videó a képre kattintva elindul!

 

 

Ahogy az lenni szokott a most is óriási siker övezte az anya-fia és az apa-lánya táncot. Már a vendégfogadás sem mindennapi volt, mivel a bejáratban az óvoda dolgozóiból csinos hölgykoszorú várta a belépőket. A terembe belépve újra csak ámulhattunk, mert olyan szépséges dekorációt készítettek a vendégek számára. Már csak hab volt azon a bizonyos tortán, hogy a színpadi dekoráció is fantasztikusra sikerült. Beszédében kiemelte, hogy nagy köszönet jár a támogatóknak. Az est adományaiból játékokat és különböző fejlesztő eszközöket vásárolnak majd a gyerekek számára.  viszonzásul fogadják szeretettel a bál nyitó produkcióit, a már hagyománnyá vált anya-fia és apa-lánya táncot. A formációkat betanította Begán-Kondor Gabriella és segítője Kiss Nóra Kinga.

A műsort követően a közönség táncos mulatságáé volt a főszerep. A talp alá valót a Turi zenekar húzta.

                         

Share