28 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva: Elballagtak az óvodásaink

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Galéria a ballagásról itt! >>>

 

Mezőfalva: Elballagtak az óvodásaink

Könnyek között búcsúzva, vagy éppen vidáman. Az idén negyven gyermek ballagott.

Minden év nyár elején kedves ünnepség keretén belül búcsúztatják az óvodásokat, bölcsődéseket és természetesen az iskolásokat is. Június 9-én, pénteken a Mezőfalvai Tündérkert Óvoda nagycsoportosai integették el a maguk mögött hagyott kisgyerekkor legszebb emlékeit. szülők, nagyszülők, barátok, ismerősök gyűrűjében adtak kis műsort, utoljára, mint óvodás. Szeptembertől új intézményükben az iskola első osztályában kezdik meg majd a tanulást.

 

 

                             

 

„Öregszünk már, öregszünk már mind hiába,

Nem járhatunk örökké csak óvodába ….” énekelték a ballagó óvodások

Június 9-én, péntek délután 16 órakor, Mezőfalván a Tündérkert Óvoda nagycsoportosai szülők, nagyszülők, családtagok és ismerősök gyűrűjűjében búcsúztak a kisgyermekkor szép emlékeitől, az intézménytől, védő, óvó szárnyaitól. Az idén negyven apróság mondta el a ballagó növendékek közös versét, énekét. A hagyományokhoz hűen ünnepélyes keretek között megtartott rendezvényre ezúttal is nagyon sokan kísérték el a kisóvodásokat. Virágcsokrok, kabalafigurák és más kedves dekorációk alkották a ballagók ajándékait.

                             

 

Az ünnepségen Kovácsné Huber Zita óvodavezető köszöntötte a megjelenteket. - - Szívesen emlékezünk majd erre a napra, amely fontos fordulópontja életünknek. Kedves gyerekek! Nagycsoportosok vagytok, iskolába készültök. Nagyon gyorsan elszaladt ez a három, négy év, amit itt töltöttetek nálunk. Szeptember elsején az iskolába kísér benneteket a leendő tanító nénitek és megkezdődik a tanulás. Bízom benne, hogy amit az óvodában tanultatok, a nyár folyamán nem felejtitek el és később kamatoztatjátok. Kedves Szülők!  A mai napon nem csak gyermekek életében, de az önökében is lezárul egy fejezet. Véget érnek az ovis szülői évek. Az első találkozáskor nagyon örültünk, hogy bizalmukkal megtisztelték az intézményt, hogy a legféltettebb kincsüket, a gyermeküket ránk bízták, és mi igyekeztünk is mindent megtenni a gyermekek fejlődéséért. Most búcsúzunk és új útra engedjük növendékeinket – hallhattuk az ünnepi beszédben.

                              

 

A folytatásban a búcsúzó és a maradó óvodások adtak kis műsort énekelve, szavalva. Az idei év különlegessége volt, hogy ezúttal a leendő tanító néniket is bevették a búcsúztató koreográfiába. Velük együtt közösen tették meg az első lépéseket az intézmény elhagyásához. A rendezvényent Tarr Petra hangszeres éneke is színesítette. Az egész éves szülői munkát a kiemelkedően sokat dolgozóknak ajándékkal köszönte meg a vezetés. A Csigabiga csoportból Tamási Judit, Lamm Krisztina, Mohai Tünde, Czifra József, Szabóné Bozsoki Bettina, Turi Mónika, Barcza-Horváth Mercédesz, Jásper Zsolt. A Katica csoportból Sáidl-Balog Alexandra, Prémusz Bianka, Ferkelné Horváth Klaudia, Németh Hajnalka és Horváth Erika vehetett át ajándékot.

                            

 

Share