28 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Méltó ellenfélként Tordas ellen

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók itt! >>>

Méltó ellenfélként Tordas ellen

 

KK Grain Kft.-Mezőfalva - Tordas 2:2

 

Remek mérkőzésen és igazán tempós játékkal tartottuk otthon az egy pontot

 

A tavalyi harmadik helyezett Tordast fogadta augusztus 19-én, szombaton Mezőfalva a Fejér vármegyei I. osztály nyitó mérkőzésén. A jó iramú és kiegyenlített játékú összecsapáson, igazságos döntetlen született.

                    

 

KK Grain Kft.-Mezőfalva – Tordas: 2:2

Labdabirtoklásban a vendégek jeleskedtek, de góllövő helyzetet főleg a hazaiak javára lehetett írni. Villám Balázs együttese a 9. percben Morár révén szerzett vezetést a tordasiakkal szemben. A kontra támadás során előnyhöz jutott Mezőfalva nem sokáig örülhetett, mert Horváth a 14. percben egyenlített egy bedobásból csúsztatott fejessel a játékos elé került labdával. A szünet után az 52. percben egy vendég labdavesztésből, szép visszatámadásból indult a mezőfalviak újabb gólszerző akciója. Tonka lőtt kapura, melyet oldalra ütött a kapus, ami így Németh elé pattant és ő nem hibázott. 2:1. A 78. percig úgy tűnt, érik a meglepetés győzelem, de a tordasiak nem is olyan erősen meglőtt egyenlítő gólját a mezőfalvi védelem és a kapus is állva nézte. Arra nem mozdult senki. A kapus pedig takarásban volt. Végül 2:2-es eredménnyel zárult Mezőfalva vármegyei I. osztályú bemutatkozása.

Mezőfalva: Kovács, Rakonczai, Török, Tonka, Balogh, Németh, Németh, Morár, Villám, Kovács, Rózsahegyi. Cserék: Kis, Kovács, Antal, Csontos.

Tordas: Cseresnyés, Danis, Tolnai, Kovács, Horváth, Csizmarik, Dely, Szilágyi, Hernádi, Cservenka, Ilyés. Cserék: Somogyi, Balogh, Kovács, Somogyi, Somogyi, Deli, Posztobányi.

Gólszerzők: Morár Gábor, Németh László. Tordastól Horváth Benett, Somogyi Tibor.

- Mezőfalva, Villám Balázs edző: Elsősorban az a célunk, hogy az első osztályban benn tudjunk maradni. A mai meccsen jól játszottunk, és az időnként mezőfölényt mutató Tordassal fel tudtuk venni a versenyt. Még a győzelmet is megérdemeltük volna a helyzeteink alapján.

              

Share