19 | 08 | 2018
Főmenü
Események
August 2018
M T W T F S S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Véletlen kép

Remények és esélyek a mezőfalvi futball utánpótlásánál

Felhasználó értékelés

Remények és esélyek a mezőfalvi futball utánpótlásánál

Jelentős változásokon van túl a MEDOSZ SE utánpótlása. Az U19 -hez több játékos is érkezett. Az utánpótlás tennivalóit pedig kiváló középpályásunk Facskó József fogja össze szervezetileg. Bakos János szerint jó úton haladunk. Mellette azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni a korosztályos problémákat sem.

Bővebben...

Mezőfalva – Flavus Velence 0:5, félidő 0:1

Felhasználó értékelés

Mezőfalva – Flavus Velence 0:5, félidő 0:1

Vereséggel, de tisztes helytállással indította a 2018-2019-es idényt Mezőfalva U19-es csapata. A 63. percig több esély is volt az egyenlítésre. A vendégek azonban sokkal jobb helyzetkihasználással megérdemelten nyerték a találkozót.

A játék képe alapján nem kell csüggednie a hazai csapatnak, hiszen sokáig méltó ellenfélként küzdöttek. Egy éppen alakuló gárdától nem olyan rossz eredmény. Facskó József a mérkőzés erejéig megbízott játékosedző is úgy látta, nincs ekkora különbség a két együttes között.

Bővebben...

Jó kezdés a megerősödött mezőfalvi fociban

Felhasználó értékelés

Jó kezdés a megerősödött mezőfalvi fociban

Labdarúgó Magyar Kupa, 1. forduló: MEZŐFALVA - ENYING 4:0 (2:0)

Alaposan megváltozott a nyári felkészülés alatt a csapat, ahogy Bán Balázs kollégám írja Facebook bejegyzésében. Érkezők: Márki Dénes (Sárbogárd), Godslove Ukwuoma, Facskó József (Bicske), Tóth Norbert, Bozoki Dávid (Baracs), Paget Olivér, Nagy Márk (Géderlak), Garda Bence (PASE), Rátgéber László (Perkáta). Távozók: Boros Benjamin (Ausztria), Oroszi László, Velez Donát (Harta), Balogh Dániel, Balogh Imre (Előszállás), Szabó Gábor (Nagyvenyim), Vörös Balázs (Nagylók), Hercsik Ádám (?). Nos, ezzel a felállással már lehet nagyobb reményeket is dédelgetni. Kiváltképpen, ha olyan jól folytatódik az idény, mint az Enying elleni Magyar Kupa fordulóban. A vasárnapi találkozóról a Mezőhír állandó segítsége Móricz Mercédesz készített összefoglalót.

Bővebben...

Indul a bajnokság, újítottak a csapatok!

Felhasználó értékelés

Indul a bajnokság, újítottak a csapatok!

A hétvégén rajthoz állnak a 2018-2019-es idény Megye I. osztály csapatai. Mezőfalva és Baracs is erősített az összeállításán. A klubvezetők mindkét együttesnél jelentős javulást ígérnek.  Baracs augusztus 19-én 17 órakor otthoni környezeteben Polgárdival mérkőzik a bajnokság nyitó meccsén. Mezőfalva augusztus 19-én 17 órakor fogadja az Ikarus-Maroshegy csapatát. Nem lesz sétagalopp a mérkőzés, mivel a székesfehérváriak éppen csak lemaradtak a feljutásról.

Bővebben...

A boksz nyáron is boksz

Felhasználó értékelés

A boksz nyáron is boksz

A vízparton vagy az edzőteremben izzadni – ez itt a kérdés? Nyár eleji laza riport a SE Sparing Mezőfalva kiválóságával Gáspár Norberttel.

Míg egyesek a nyári szabadság alatt a vízpart vagy a hegyek felé veszik az irányt, a mezőfalvi ökölvívók az edzőteremben izzadnak, mert az élet a vakáció alatt sem áll le az ökölvívóknál. Rendhagyó módon most nem a teremben, a szokásos beállított klisé szerint ültünk le egy percre Norbival beszélgetni, hanem kivonultunk a teremhez vezető feljáró lépcsőre – csak úgy lazán lógattuk a lábunkat.

Bővebben...