23 | 02 | 2018
Főmenü
Események
February 2018
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Véletlen kép

Dunaújváros: Téli Műfüves Bajnokság 2. fordulója

Felhasználó értékelés

Dunaújváros: Téli műfüves Bajnokság 2. fordulója

Erősödő formák a téli felkészülésben

Dunaújváros: A Téli Műfüves Bajnokság A és B csoportjában a második fordulót rendezték február 4-én vasárnap a Dunaújvárosi Stadion pályáján. Délelőtt 10 órakor a Nagykarácsony – Mezőfalva összecsapáson 0:2-es félidő után 0:5-re magabiztosan győzött Mezőfalva. 14 órától Sárbogárd II. és az Ercsi Kinizsi gárdája találkozott egymással, ahol a Duna-menti együttes 1: 5-ös eredménnyel írhatott három pontot. 16 órától Kulcs mérkőzött a DPASE U19 együttesével. A DPASE 12 találattal bizonyult jobbnak. Kulcs egy góllal vigasztalódott.  A 18 órai Előszállás – Baracs párharcban az utóbbiak vonulhattak győztesen öltözőbe. Kiegyenlített küzdelemben csak egy tizenegyessel maradt alul Előszállás.

Bővebben...

Mezőfalva: Birkózók februári erőpróbája. Területi birkózóverseny Tombor István emlékére

Felhasználó értékelés

Mezőfalva: Birkózók februári erőpróbája

14 csapat 130 versenyzője állt szőnyegre a szombat délelőtt a Tombor IstvánEmlékversenyen és IMPACT Kupán

A Dunaferr SE birkózó szakosztálya a Dunaújvárosi Birkózósport Alapítvánnyal és a Gurics György BDSE-vel közösen 2018. február 3-án, szombat 10.30 órai kezdettel rendezte meg a „Tombor István Emlékverseny – Impact Kupa” Közép-magyarországi Diák I-II. kötöttfogású területi egyéni bajnokságot. A Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében lebonyolított küzdelmek ezúttal is rendkívül sportszerű körülmények között zajlottak. A versenyen meghívott vendégként részt vett Pukánszky Tibor szabadfogású birkózó és a kupát támogató vállalkozás ügyvezető igazgatója, valamint Pintér Attila a Dunaferr Sportegyesület Birkózó Szakosztály elnöke.

Bővebben...

Dunaújváros: 2017 birkózó szemmel

Felhasználó értékelés

Dunaújváros: 2017 birkózó szemmel

Küzdelmes és sikeres éven vannak túl a birkózók. „Hol nagyobbat, hol kisebbet, de előre léptek az idén is"! Az idei évről Pintér Attila szakosztályelnököt és Király Ferenc veterán birkózót és Tombor István utánpótlás edzőt kérdeztük.

Bővebben...

Remek felkészülési erőpróba, Mezőfalva - Előszállás 11:2

Felhasználó értékelés

Remek felkészülési erőpróba

Mezőfalva – Előszállás: 11:2, félidő 5:1

A 2018-as Téli Műfüves Bajnokság Dunaújváros B csoport 1. fordulójában, a Dunaújvárosi Stadion műfüves pályáján, vasárnap 14 órai kezdettel találkozott a két együttes. Az osztályos különbség nemcsak az eredményen, hanem a csapatok játékerősségén is meglátszott.

Bővebben...

Dunaújváros: Eredményes évet zártak a birkózók

Felhasználó értékelés

Dunaújváros: Eredményes évet zártak a birkózók

Birkózó nyelven: Az idén ez volt az utolsó „dobásuk”!

Amit elterveztek, azt becsülettel elvégezték és jó úton haladnak – értékelte az elmúlt esztendőt ünnepi köszöntőjében Pintér Attila szakosztályelnök. A rendezvény egyben karácsonyi vacsoraként is zajlott, ahol a jelképes fa alá ajándék is érkezett. Tarány Gábor a DAK Acélszerkezeti Kft. ügyvezetője a Dunaújvárosi Birkózósport Alapítványnak és a Dunaújváros Utánpótlás Sportjáért Alapítványnak egymillió forintot ajánlott fel plusz támogatásként. Mátyás Gábor a Dunaferr ügyvezetőjének tájékoztatása szerint már másnap megérkezett a számlára a pénz, tehát tényleg a fa alá érkezett.

Bővebben...