28 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kommentár nélkül

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Helyreigazítás…….

A november 20 – án megrendezésre kerülő Mezőfalva MEDOSZ SE által megtartott évzáróról megjelenő cikk a facebook oldalon is elérhetővé vált! Sajnálatos módon az ott megjelent hozzászólások valótlan és félreérthető dolgokat generáltak a külvilág felé.

 

A Női Labdarúgó csapat egyik játékosa és a részemről leírtakra szeretnék reagálni!

 

A Lányok csalódottsága hogy nem voltak hivatalosak az eseményre, távollétükben nem hangzott el semmi sem a csapattal kapcsolatban. Ez azt hiszem érthető! Az ahogy ezt a játékosom lereagálta a hozzászólásával arra viszont nincs mentség! Főleg úgy hogy ezt többen félreértelmezték, mert anyagi dolgokat láttak benne! Én csupán arról írtam, hogy mi mindent kaptunk egy kívülálló szponzortól és megerősítettem a fentebb említett dolgok miatti elkeseredettségét a lányoknak!

A tisztánlátás érdekében: A női csapatnak semmilyen anyagi követelése nincs és nem is volt az Egyesülettel szemben! Amit vállalt a fél évre, azt maradéktalanul teljesítette. Az utaztatásunkat, a játékengedélyünket, a sportorvosinkat a játékvezetői díjakat és a mezek mosását, az öltözőt, a pálya és tartozékai használatát teljes mértékben finanszírozta és a rendelkezésünkre bocsátotta! Ezért köszönettel tartozunk az Egyesület vezetőségének!

Továbbá a nyilvánosság előtt a Mezőfalva MEDOSZ SE Női felnőtt csapata megköveti, bocsánatot kér Cseke Ottó elnöktől és minden érintettől hogy ilyen helyzetbe hozta személyüket és a csapatot! Nem ez volt a szándék! Azóta felvette a két fél egymással a kapcsolatot és a félreértéseket részben már rendeztük és a továbbiakban rendezni fogjuk!

Egy másik dologra is reagálni kell…..

Az évzárón megjelent Horváth László újságíró, aki szintén egy félreérthető hozzászólásban említette meg a lányokat! Sajnos egyik játékos szintén elítélendő módon reagált, amiben több valótlanság is elhangzott! Mint a női csapat edzője, Horváth Lászlóval azóta tisztáztuk a részéről megjelent és félreértelmezett mondatokat! Semmi bántó szándék nem volt benne!

Természetesen a lányokkal is átbeszéltük és sajnáljuk a történteket! A Női Labdarúgó csapat ezúton megköveti, bocsánatot kér Horváth László újságírótól! Abban bízva hogy, a jövőben nem fordul elő ilyen helyzet, ami egyik fél számára sem kellemes!

Bízva abban hogy a jövőben, túl tudunk lépni, eredményesen tudunk dolgozni együtt, elismerni a másik munkáját, megadva egymásnak a tiszteletet: KELLEMES MEGHITT ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!


 

MEZŐFALVA MEDOSZ SE NŐI LABDARÚGÓ CSAPAT SÜDI LÁSZLÓ EDZŐ


 


 

Share