21 | 06 | 2024
Főmenü
Események
June 2024
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Impresszum

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

A mezohir.info Mezőfalva Nagyközség független online magazinja. Az oldal Mezőfalva polgárainak információs szabadságjogának szolgálatára készült! Célunk a lakosság pontos, részletes és gyors tájékoztatása a falu életéről, eseményeiről, rendezvényeiről.

Szerkesztő: Horváth László

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: 06 20 579 5170

Skype: csardas2

Szerkesztőség:  2422 Mezőfalva Mátyás kir. u. 46.

Adminisztrátor: Nagy Sándor

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Szerzői jogok!

A www.mezohir.info oldalára belépő, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak.

A www.mezohir.info oldalon található tartalom az oldal bejegyzett tulajdonosának szellemi tulajdona.

A www.mezohir.info fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A www.mezohir.info előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, fotó, audio, vagy videoanyag, stb.) feldolgozása. A lap tartalmának egyes részeit- kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére.

A www.mezohir.info oldalai teljes egészében a szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Továbbá tilos a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A www.mezohir.info követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő.
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

A www.mezohir.info pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Share