28 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mezőfalva, Nagyvenyim: A nőket köszöntötték

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a rendezvényekről itt! >>>

Mezőfalva, Nagyvenyim: A nőket köszöntötték

A nő olyan szép és kedves nekünk, mint a virág – köszöntötte a hölgyeket nőnapi beszédében Dr. Zseli József Nagyvenyimen

A nemzetközi Nőnap alkalmából minden év március 8-án kiemelt figyelemmel fordulunk lányaink, asszonyaink és nő társaink felé. Természetesen nem csakezen a napon gondolunk rájuk szeretettel – ahogy Mezőfalván és Nagyvenyimen is elhangzott az ünnepi köszöntőkben – hanem az év 365 napján próbáljuk megbecsülésünket, tiszteletünket kifejezni. Ebből a próbálkozásból kaphattak ízelítőt azok nők, akik részt vettek a két község ünnepi műsorain.

Mezőfalván Feke Pál musicalszínész énekelt a lányoknak, asszonyoknak

Mezőfalván csütörtök délután 17 órai kezdettel a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében a feldíszített színpadon először Márok Csaba polgármester méltatta a nők családban és a társadalomban betöltött szerepét. A beszédben kiemelt saját családi példájából minden olyan fontos momentumot, melyhez köze van a női nemnek, melyet egész életünkben magunkban hordozunk. Az ünnepi szavak után Feke Pál musicalszínész szórakoztatta a több mint száz fős közönséget.

Nagyvenyimen Dr. Zseli József képviselő köszöntötte Nőnap alkalmából a hölgyeket

További képek itt! >>>

 

Nagyvenyimen 18 órától a művelődési ház kultúrtermében Dr. Zseli József önkormányzati képviselő, háziorvos nyitotta meg a község nőnapi rendezvényét. Felvezető szavaiban az érkező tavaszhoz és az ébredő természethez kapcsolódóan a virág szépségéhez, kedvességéhez hasonlította a nőket. Befejezésül virágok szóló verssel zárta beszédét Dr. Zseli József. A köszöntő előtti percekben kérdeztük a szebbik nemről

 

- Az Ön életében hol helyezkednek el a nők?

- Mindenképpen az első helyen! Unokámmal, feleségemmel, lányommal nagyon sok boldogságunk van, valamint munkatársaim is hölgyek. Hozzátartozik a férfi emberhez a szebbik nemhez való vonzódás, ragaszkodás.

- Magyarországon helyén van a nők társadalmi megbecsültsége?

- Úgy gondolom, egyre jobban a helyére kerül, hiszen az állam is kiemelten támogatja a nők családalapítási törekvéseit. Megítélésem szerint javul a helyzet.

- Mit tanácsol nekünk férfiaknak, miként szeressük a nőket?

- Elsősorban egy hölgyet és azt nagyon! Természetesen mellette minden nőt becsülni kell – zárta rövid interjút Dr. Zseli József nagyvenyimi képviselő.

A nagyvenyimi nőnap zárásául Sasvári Sándor és Sasvári Léna énekesek előadásának tapsolhattak az ünnepeltek.

Nagyvenyimen Savári Sándor és lánya Sasvári Léna szórakoztatta a közönséget

 

 

Share