26 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Kisapostag – Sárszentágota 1:1, félidő 0:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a mérkőzésől itt! >>>

 

Kisapostag – Sárszentágota 1:1, félidő 0:0

A hazaiak az utolsó percben tizenegyessel mentették a pontot. Kisapostagnak mindenképpen hízelgő eredmény az élvonalbeli Ágota elleni döntetlen.

Küzdelmes és sárdagasztós mérkőzésen Kisapostag az utolsó percben mentett pontot az öt hellyel előrébb lévő lista szerinti harmadik Sárszentágotától. Az első félidőben a felek között kiegyenlített játékot láthattunk. A második menetben inkább a Duna menti csapat volt mezőnyfölényben. Ennek ellenére mégis a vendégeké volt az első találat. Az 50. percben kapu előtt elvesztett hazai labdára kiugrasztott jobb oldali ágotai szélső tizenhat méterről leadott lövése csordult túl a kisapostagi kapuson. A hosszú oldalon érkező Gregának már nem okozott gondot a labda hálóba juttatása. A gól után felélénkült a hazai csapat, de próbálkozásaikat csak a 90. percben koronázta siker. Tizenegyesből Fürj Ádám mentette a hazai becsületet.

 

A találkozó végén Bakos Zsolt rendkívül elégedett volt a csapatával, közülük is a gólszerző Fürj Ádámmal.

Sárszentágota technikai vezetője Schneider Zoltán szerint a pálya állapota nem tette lehetővé a földön folyó passzos játékot, így nehéz dolga volt a csapatnak. A végén egy sajnálatos eset miatt kapott büntetővel egyenlített Kisapostag. A játékosokkal maximálisan elégedett volt.

Játékvezető: Bécs Krisztina. Asszisztensek: Koczka László és Kasza Zsolt

Kisapostag: Oláh, Dénes, Major, Pék, Fürj, Bakos, Varjas, Molnár, Csima, Törjék, Halasi. Cserék: Cislo, Schreber, Szabó, Kiss.

Sárszentágota: Golenya, Knapp, Ludányi, Virág, Fazekas, Schneider, Kovács, Barabás, Grega, Kulcsár, Reichardt. Cserék: Kiss, Böröndi

Gólrúgók: Grega Gábor, illetve Kisapostagtól Fürj Ádám

Jók: Mindkét részről az egész csapat, kiemelve a hazaiak közül az egyenlítő találatot szerző Fürj Ádámot

 

 

Share