18 | 03 | 2019
Főmenü
Események
March 2019
M T W T F S S
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Véletlen kép

Biztonságos új járda épül Kisapostagon

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók az alapkő letételéről itt! >>>

 

Biztonságos új járda épül Kisapostagon

Járdát építeni olyan, mint ha a jövőbe vezető utat építenénk!

Régi vágya a kisapostagiaknak az április 3-án elkezdődött építkezés. Az ivóvíz és a felszíni vízelvezetés megoldását követően újabb nagyszerű beruházással gazdagodik a község. A járdaépítés alapkő letételénél Önkormányzat és civilek képviselői ünnepeltek. Az eseményen részt vett Varga Gábor a térség parlamenti képviselője is. A beruházásról Nagy Attila polgármester adott tájékoztatást.

 

 

- Nem csak a tavasz kellemes melege okoz örömet a Kisapostagiak számára! Ünnepségre gyűltek egybe a település lakói az alapkőletételnél, ahol országgyűlési képviselőjük Varga Gábor, Nagy Attila polgármester, Csapó Sándor a Mezőföldvíz Kft ügyvezető igazgatója, mint generál kivitelező, közösen helyezték el az időkapszulát az erre kialakított helyre. Évtizedes elmaradás és a lakók régi kívánsága valósul meg hamarosan. A tavalyi beruházás, ivóvízgerinc csere és felszíni vízelvezetés megépítésével hosszú távra megoldja az üzembiztonságot, az ingatlanok és a fő utca állagmegóvását. A Petőfi u. legveszélyesebb szakaszán 500 méter hosszúságban a Táncsics utcától a Deák közig, előre láthatóan júniusra elkészül a járda, mely biztonságossá teszi a gyalogosok közlekedését. A beruházás értéke meghaladja a 80 millió forintot.

 

Varga Gábor országgyűlési képviselő úr kiemelte, hogy örömmel látja a választókerületében tapasztalható fejlődést. Példaként említette a régióban található Baracs, Előszállás, Daruszentmiklós, Mezőfalva, Nagykarácsony és Kisapostag közös és eredményes munkáját a Dél–Fejér választókörzetben megvalósult és folyamatban lévő beruházásokat. Reményei szerint a megkezdett munka a továbbiakban is haladni fog és a választásokat követően a települések vezetőivel együttműködve még eredményesebb fejlődés valósulhat meg a falvakban – zárta a tájékoztatót Nagy Attila.

A jövőbe vezető útnak is nevezhető a járdaépítés, hiszen a befejezés után a jövő generációja is balesetmentesen közlekedhet.

 

Share