20 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Baracs és Mezőfalva is otthon játszott a 23. fordulóban

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mezőfalvi meccsről itt! >>>

 

Baracs és Mezőfalva is otthon játszott a 23. fordulóban

A Sárosd – Tordas találkozó kivételével május 13-án, vasárnap rendezték a megye I. osztály aktuális fordulóját. A bőséges góltermésből jutott Mezőfalvára is, mivel a hazai együttes négyet rúgott Enyingnek. A szépséges eredményen talán csak az okozott némi „szeplőt”, hogy a játékidő végére Enying majdnem kiegyenlített. Baracson hősiesen harcolt a hazai csapat, de egy jól eltalált fejessel Sárbogárdé lett a három pont. A folytatásban Megye I. osztály összefoglalónk következik.

 

 

Móricz Mercédesz tudósítása a mezőfalvi mérkőzésről:

Mezőfalva a sereghajtó Enying együttesét fogadta. Az őszi mérkőzésen 4:0 arányban az Enying örülhetett. A tavaszi visszavágón azonban Mezőfalvé a három pont. Mezőfalva már az első perctől kezdve lerohanta az ellenfelet. Az 5. percben Sági József szabadrúgásából Boros volt eredményes fejjel, de a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot. A 16. percben Sági Roland gyönyörűen a léc alá helyezte a labdát, ezzel vezetést szerzett a hazai csapat. Nem sokáig örülhettek a mezőfalvi szurkolók, ugyanis a 20. percben Durso révénegyenlített Enying. A 30. percben Balázs sípcsontját találták el, ami miatt rövid ideig állt a játék, és a mérkőzés játékvezetője is főszereplő lett. A Mezőfalva 4-es számú játékosa, Szabó Ervin kérte számon, hogy miért csak sárga lapot kapott a vendég labdarúgó, mire a bíró azt felelte: Jöjjön ide, maga is kap egyet! A 25. percben Kovács Roland megszerezte a második gólt és ezzel egyben az első mezőfalvi gólját. A szünetig nem változott az eredmény, maradt a 2:1. A második félidő elején szintén Kovács volt eredményes, majd bő egy órányi játék után Sági József 20 méterről szerzett nagy gólt, így az állás 4:1-re változott. Sajnos a folytatásban Mezőfalva kissé magára húzta ellenfelét. A 75. és a 89. percben is Paluska szépített az eredményen, 4:3! Szerencsére Závotka játékvezető hosszabbítása ellenére sem változott a gólarány, így Mezőfalva beírhatta a három pontot. A győzelemmel a hazai csapat a 10. helyre ugrott.

Képek a Baracs - Enying találkozóról itt! >>>

 

 

Horváth László tudósítása a baracsi meccsről: Majdnem meglepetés lett a vége a Baracs - Sárbogárd találkozónak. Baracs – Sárbogárd 0:1, félidő 0:1.

A 33. percben jobb oldali szöglethez jutott a sárbogárdi csapat. A beívelt labdát Luczek Roland fejelte Pék Róbert kapujába. Ezzel az egy góllal gyakorlatilag el is dőlt a találkozó. Baracs mindent meg tett az egyenlítésért, de a sok helyzetből egyet sem tudott érvényesíteni. Ráadásul a 74. percben a hazai Varga Tamást kiállították, így Baracs tíz emberrel zárta a mérkőzést.

A jövő héten Mezőfalva Lajoskomáromra, Baracs Tordasra utazik. A tabellát figyelembe véve Mezőfalvára nagy rangadó vár, és javuló játékkal Baracs is okozhat meglepetést.

 

Share