18 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva: Varga Gábor országgyűlési képviselő érkezik vendégségbe

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Varga Gábor  a körzet országgyűlési képviselője  többször is ellátogatott Mezőfalvára. Képünkön a József nádor-napokon is részt vett.

Mezőfalva: Varga Gábor országgyűlési képviselő érkezik vendégségbe

Május 22-én, kedden egy teljes napon át ismerkedik a faluval, találkozik intézmények és civil szervezetek képviselőivel, a faluban élő emberekkel

 

A következő napokban, hetekben Varga Gábor a körzetében található mind a 35 települést felkeresi, hogy személyes és bővebb kapcsolatot alakíthasson ki. Az égésznapos látogatások első állomásaként Mezőfalvára érkezik a képviselő.

- Amikor egy rendezvényen, vagy épületátadáson megjelenik a körzet képviselője, az közel sem nyújt annyi információt a település gondjairól, örömeiről, mint ha egy egész napot eltöltött volna a községben az ember – mondta lapunk érdeklődésére Varga Gábor. A forgatókönyv szerint lesz alkalom találkozni az intézmények, civil szervezetek képviselői mellett a vállalkozók, a gazdasági élet szereplőivel is. Megnézem az intézményeket, meglátom az utcákat, milyen állapotban vannak. Tehát az egész településről átfogó képet kapok. A programnak van egy olyan része is, hogy szeretném az elképzeléseket összegyűjteni, mi az, amit az elkövetkezendő években szeretnének megvalósítani, illetve mi az, amit elvárnak akár tőlem is – informálta a Mezőhírt Varga Gábor országgyűlési képviselő.

A választási körzet községeinek meglátogatása csütörtökön Baracson folytatódik.

Varga Gáborral a mezőfalvi jótékonysági eseményeken is találkozhattunk, köztük például a KO-Plan Box Gálán

Share