24 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Baracs: Nagyszerű fogások a Pünkösdi horgászversenyen

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a rendezvényről itt! >>>

 

 

Baracs: Nagyszerű fogások a Pünkösdi horgászversenyen

Igen szép mennyiségű csuka, ponty, keszeg, kárász, amur és dévér várta a baracsi horgászokat a Baracsi tónál, hogy egy kitűnő hangulatú versennyel alapozzák meg az idei horgászszezont. A verseny délelőttjén Söregi Józsefet a civil társaság vezetőjét kérdeztük.

Verseny alatt lángos is sütöttek a tagok

Söregi József, Gelencsér János, Pintér Tibor és Garbacz István a lángoskészítés és kínálás közben 

 

- Hetedik alkalommal rendeztük a pünkösdi horgászversenyünket, reggel héttől délután négyig, egy órás pihenőt közbeiktatva. A díjazásban van vándorkupánk, amit minden évben a Pünkösdi horgászverseny győztese visz haza. Amennyiben háromszor egymás után elnyeri valaki, akkor örökre övé marad. Eddig ez csak személyemnek sikerült, de vannak rá tanúim – mondta büszkén és nevetve a társaság vezetője. Természetesen egy vezetőnek nemcsak a horgászásból áll az élete, hiszen a tó és a civil szervezet igazgatása rendkívül sok feladatot ad. Visszatérve a mostani rendezvényre, összsúlyban a legtöbb és a legnagyobb halfogókat jutalmazzuk. A társaságunkról érdemes annyit tudni, hogy nem horgászegyesületként, hanem civil szervezetként tevékenykedünk, egészen pontosan Baracsi Horgász Civil Társaság néven. A TSz-től béreljük a tavat és csak a tagsági befizetésekből tartjuk el magunkat. A bevételeinket legfőképpen haltelepítésre, kisebb versenyek lebonyolítására és az aktuális teendők finanszírozására fordítjuk. Tagságunk mintegy 90-100 fő tartja karban a területet. A terveink között szerepel június elsején egy évadnyitó éjszakai horgászverseny is – folytatta a programok ismertetését Söregi József. Június 16-án női horgászversenyt rendezünk, ahol a tagok feleségei, lányai vetélkednek majd. Visszatérve a mai eseményekre a délutáni eredményhirdetés után elképzelhető, hogy haltelepítéssel zárjuk a programot. Nagyjából 6-7 mázsa ponty kerül a tóba – mondta lapunknak a Baracsi Horgász Civil Társaság vezetője.

A versenyt végül Kiss Attila nyerte. Második lett Fekete Attila és harmadikként kapott díjat Ivacs Martin. A legnagyobb halat Ivacs Martin fogta

 

A győztesek: Baloldalt Fekete Attila második helyezett. Középen Kiss Attila első helyezett. Jobboldalt Ivacs Martin harmadik helyezett.

A legnagyobb halat fogta Ivacs Martin.

 

 

 

 

 

Share