19 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalván beindult a „pofonparti”

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Mezőfalván beindult a „pofonparti”

A hazai környezet mellett már külföldön is bokszolnak!

Edzőmeccsek és támogatói felajánlás segíti a mezőfalvi ökölvívást

Alaposan felpörögtek az év eleji események a mezőfalvi bokszolóknál. Még csak február közepénél tart a naptár, de már több edzőmeccsen és egy támogatói eseményen is túl van a csapat. A múlt héten csütörtökön jeles székesfehérvári és budapesti ellenfelek ellen léptek szorítóba a mezőfalviak. A programról, valamint a legújabb támogatói felajánlásról kérdeztük a csapat trénerét Kovács Richárdot és az adományozó cég képviseletében Stadler Alexandrát.

Fotók az edzésről itt! >>>

 

- Minél több versenyen szeretnénk elindítani bokszolóinkat. Természetesen a nehezebb feladatoktól sem ijedünk meg, hiszen a kihívások erősítik igazán a sportolókat. Igyekszünk a lehető legtöbb kesztyűpartnert megtalálni. Ezek a „pofonpartik” növelik az idegenek elleni játékbiztonságot. Nem utolsó sorban a felkészülési edzések terhelésének egyhangúságát is oldja, ha nemcsak a klubon belüli ellenfelekkel folyik a küzdelem. A tervek szerint a hazai meccsek mellett külföldi megmérettetéseken is részt veszünk majd. Dodó Norbert versenyzőnk 52 kilogrammos súlycsoportban március másodikán Angliában öregbítheti Magyarország és benne a Sparing SE hírnevét.

(balról, jobbra) Satdler Alexandra a Decathlon képviseletében átadja a  kondi-gépet a mezőfalvi ökölvívóknak a Gáspár Norbertnek, Kovács Richárd edzőnek és Hóringer Arionnak

További fotók itt! >>>

Jutott idő nézelődésre is a sportszerek között 

 

A másik újdonság, hogy február18-án, hétfőn délután a Decathlon Dunaújváros Áruház jóvoltából többfunkciós edzőgéppel gazdagodott a Sparing SE Mezőfalva Ökölvívó Klub. A támogatás nagyban segíti majd a jövőbeni erőnléti felkészüléseket. Az átadó eseményen Stadler Alexandrát az áruház küzdősport felelősét kérdeztük a nemes felajánlás indíttatásáról.

- A Decathlon filozófiája, hogy a sportolás örömét a legszélesebb körben elérhetővé tegye. Szeretnénk, ha a környéken tevékenykedő küzdősport-egyesületek közül minél többen csatlakoznának. A cégünk szívesen támogat különböző, sporttal kapcsolatos jótékonysági rendezvényeket, hátrányos helyzetű sportolókat vagy éppen iskolákat, ahol szükség lehet sporteszközökre. A most átadott ötvenezer forint értékű, többfunkciós, erőnlétfejlesztő állvány nagyon jó helyre kerül, mert kis csapat kapja, akik a lehetőségeiken túl is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt évben. Várhatóan a cég támogatása segíti a klub eredményességét és további együttműködésként találkozhatunk velük a sportrendezvényeken – ismertette a sportszer átadásának indíttatását Stadler Alexandra.

 

A Sparing Se idei felkészülésének történetéhez tartozik még, hogy csütörtöki edzőpartnerük a Feja Promotion budapesti bokszolója Kálmán Attila valamint a székesfehérvári Varkocs György Box Klub versenyzői voltak. Utóbbi klubról kérdeztük Turó Arnold edzőt, mit is érdemes tudni a székesfehérváriakról?

- 2009-ben társult a saját egyesületem a Varkocs Box Klubbal. 2011-ig a profi bokszban küzdöttem, majd itt lettem edző – ismertette röviden a társaság múltját Turó Arnold. Serdülőtől a felnőtt korosztály foglalkozunk a versenyzőinkkel. Minden évben részt veszünk a Magyar Bajnokságban. Tavaly az egyesületi ranglistán a 17. helyen végeztünk és megelőztük a tatabányai sport klubot is, ami nagyon nagy dolog – mondta a klubról Turó Arnold edző.

Amint a cikkből is kiderül, reményekkel teli úton halad a mezőfalvi ökölvívás, melyhez a neves ellenfelekkel szembeni felkészülési mérkőzések és a támogatói segítségek mind nélkülözhetetlenek.

 

 

Share