29 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva – Martonvásár 2:0, félidő 1:0, IFI 2:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek az IFI-ről itt! >>>

Mezőfalva – Martonvásár 2:0, félidő 1:0, IFI 2:1

Szép sikerek az itthoni fináléban. Mezőfalva Megye I. osztályú futballcsapatai győzelemmel búcsúztak a hazai közönségtől.

Szombaton az U19 nyitotta az otthoni környezet befejező mérkőzéseit. Váradi Tamás legénysége nehéz csatában, két gólos győzelemmel kerekedett felül ellenfelén. A pontszerzés jó esélyt ad, hogy a dobogó harmadik fokát még megcsíphesse a csapat. Ehhez viszont az utolsó találkozót is nyerni kell. A találkozó végén így értékelt Váradi Tamás edző

- Egy nagyon harcos, küzdő ellenféllel találkoztunk. Igazából erre is számítottunk. A saját csapatomtól viszont meglepett, hogy az utolsó utáni szalmaszálba kapaszkodtunk. Ennek ellenére néhányan figyelmetlennek és alul motiváltnak tűntek. A látottakkal azért elégedett vagyok. A mérkőzés elején is megbeszéltük, így, vagy úgy, de be kell húzni a három pontot! A véghajrában az első helyezetthez megyünk, aki bajnok akar lenni. Nehéz dolgunk lesz, különösen, hogy a felnőttekkel egy napon játszunk. Csak a saját erőnkre hagyatkozhatunk. A taktikát a korábbi támadó felfogással szemben most a védekezésre építjük. Sajnos a jó szereplés ellenére a dobogó harmadik foka a Sárszentmiklós kezében van. Ha nyernek Felcsúton, akkor meg van a harmadik hely – vázolta a lehetséges végkifejletet Váradi Tamás az IFI edzője.

A dobogó harmadik fokára hajtanak!

 

A felnőtt csapat vasárnap Martonvásárt fogadta. Mezőfalva- Martonvásár 2:0, félidő 1:0. Sok szabálytalanság, egy kiállítás és két gól a 29. forduló története.

 

A 15. perc hozott először izgalmat a játék téren. Szili előtt adódott óriási lehetőség előnyt szerezni, de a ziccer ezúttal kimaradt. A 33. perc körül ismét Szili kapott főszerepet. Benczik indításából a jobb oldalról lőtte ki a hosszú sarkot. 1:0. A szünet utáni első percekben martonvásári rohamokkal indult a játék. Szerencse és kapusbravúr is közrejátszott, hogy elmaradt az egyenlítés. A 70. percben a martonvásári 13-as játékos vonult két sárgával öltözőbe, ami nem jött jól a vendégeknek. A 80. percben a mezőfalvi Huber lopott szemfüles labdát a középpályán. A kiléptetett kapus mellett eltolt labda végül egy védőről pattant a hálóba. A találattal Mezőfalva 2:0-ra növelte előnyét, ami egyben a mérkőzés végeredményét is jelentette. A találkozó végén Masinka Lászlót kérdeztük:

- A végén is jól teljesített a csapat. A meccs elég nyögvenyelős volt játékban. Sajnos Martonvásárral elég nehéz jót játszani, mert mindig széttördelik a játékot. Sajnos a mieink is kissé fáradtan futottak ki a küzdőtérre. Egy szóval zárnám az értékelést: nyertünk!

 

A felnőttek mérkőzésének képei itt! >>>

 

A folytatásban a bajnoki aspiráns Iváncsa következik. Talán őket is meglepi Mezőfalva?

Share