16 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Nagyvenyim – Alap: 3.5, félidő 2:4

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a találkozóról itt! >>>

Nagyvenyim – Alap: 3.5, félidő 2:4

Esős és gólzáporos mérkőzésen a több helyzetet kihasználó Alap írhatott három pontot. Nem Nagyvenyimen múlott, hogy nem lett nagyobb arányú vereség.

Vasárnap Nagyvenyimen a Horfer Serleg Megyei III. osztály Dél Felnőtt 22. fordulóban csak a kihasználatlan helyzetekből esett több a csapadéknál. Góltermés azonban így is volt bőven.

Nagyvenyim gyakorlatilag már az első félidőben elvesztette a mérkőzést, mivel Alap négyet is vágott ellenfelének. A találkozó első gólját ugyan a hazai Pap István szerezte, de a folytatásban gyorsan érkezett három vendég találat Takács László, Kisari Máté és Imre Csaba közreműködésével. A 34. percben a nagyvenyimi Nunkovics próbálta még kozmetikázni a félidei eredményt, azonban a 39. percben Kisari újabb találatot vitt be a vendéglátóknak. Szünidőt követően rengeteg kihagyott helyzet mellett már csak egy-egy gólra futotta a csapatoktól. Először a harmadik gólját szerző Kisari lőtt kapuba, majd a nagyvenyimi Nunkovics iratkozott fel másodszor is a mérkőzés gólszerző listájára. Végül a vendéglátók 3:5 arányban alul maradtak Alap gárdájával szemben.

Az összecsapásra jellemző volt, hogy számtalan helyzetet kihagytak a csapatok. Alap a szerencsésebb együttesként hagyhatta el a pályát. A mérkőzés után a nagyvenyimi megbízott edző juttatta el lapunkhoz az összegzést.

- A mai mérkőzés előtt már a 11 játékos összeszedése is nehéz feladat volt, végül egy cserével léptünk pályára. Ráadásul a mezőnyben volt olyan is, aki eddig kizárólag csak kapusként lépett pályára. Az ellenfél hajtós, küzdős csapatként vetette magát ránk, s megérdemelten vitték el Nagyvenyimről a 3 pontot. Nehéz helyzetben van a csapatunk. Remélem, hogy a maradék 4 meccsen is becsülettel ki tudunk állni – Gászler Ferenc megbízott edző, Nagyvenyim.

Nagyvenyim: 50 néző. Játékvezető Jakab Zoltán. Asszisztensek Kárász Zsolt és Varga György.

Nagyvenyim: Juhász M., Kovács A., Jánoki Z., Mészáros B., Gászler F., Pásztor B., Nunkovics N., Kántor T., Szabó G., Pásztor b. Pap I. Cserék: Büki Cs.

Alap: Szalai A., Bölcskei B., Kisari M., Major M., Imre Cs., Takács L., Kaszás P., Fenekes L., Cseke P., Bauer B., Bauer Á. Cserék: Toldi B., Bölcskei J., Márkus K., Lakatos S., Morvai A., Kaszás M.

Share