19 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva II - Perkáta 1:3, félidő 1:3

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Szilva Tamás egyenlító gólja

Perkátai győzelem Mezőfalván, már az első félidőben eldőlt a vendégeké lett a három pont!

Nem sikerült otthon tartani a három pontot Megye III. osztály 22. fordulójában Masinka Csaba legénységének. Az esély megvolt a hazai csapatnál, azonban az első játékrész után már nem tudott Mezőfalva újítani.

Mezőfalva II - Perkáta 1:3, félidő 1:3

Játékvezető: Szabó László, asszisztensek: Ongai Gábor és Czagány Zoltán

Mezőfalva: Kiss Milán, Sági József, Vörös Richárd, Papp Károly, Orosz Tamás, Szabó roland, Csipke György, Váradi Tamás, Kovács Csaba, Szilva Tamás, Kéri Dénes. Cserék: Juhász Gábor, Sinka Krisztián, Nagy Péter, Nyikus György

Perkáta: Vincze Viktor, Kovács Roland Südi Dániel, Csányi János, Baráth Róbert, Reith János, Gergely Gyula, Tomor József, Szőllősi József, Palóka Csaba, Szabó Ferenc. Cserék: Molnár Mihály, Sohonyai Tamás, Tomor Andás, Cserna József

Góllövők: 5. perc Szilva Tamás (Mezőfalva), 4. perc Palóka Csaba, 38. perc Gergely Gyula, 40. perc Szabó Ferenc

Jók: (Perkáta) Palóka Csaba, Gergely Gyula, Szabó Ferenc, illetve az egész csapat. (Mezőfalva) Szilva Tamás, Váradi Tamás, Papp Károly

Képek a mérkőzésről itt! >>>

 

A mérkőzésről: A 4. percben Palóka Csaba révén hamar előnyt szerzett Perkáta. A gól utáni kezdő rúgást követően Szilva Tamás bal oldalról beívelt labdájával egyből kiegyenlített a hazai együttes. A 38. percben perkátai támadást hárított a mezőfalvi Kiss Milán, azonban a kapusról kipattanóra a perkátai Gergely Gyula ért oda legelőbb. Góljával 1:2-re változott az eredmény.

A szünet előtti percekben ismét egy szép perkátai akciót láthattak a szurkolók. A támadást Szabó Ferenc fejezte be egy gyönyörű találattal: 1:3.

A pihenő után már nem sikerült a hazai együttesnek újítania. Igazi gólhelyzet sem alakult ki a perkátai kapu előtt. A mérkőzés végén Perkáta megérdemelten írhatta be a három pontot.

A találkozót követően vendégektől Holker László technikai igazgatót és hazaiaktól Masinka Csaba edzőt kérdeztük:

Holker László, Perkáta:

– Nehéz évet kezdtünk ősszel. Sokan hiányoztak tőlünk. Mostanra visszajöttek az idősebb játékosok, akik nem fiatalok, 35-38 évesek. Ennek ellenére szívvel-lélekkel küzdenek, és szépen haladunk felfelé a tabellán. Mindenhol van egy kis mázlink. Például a múltkor Nagyvenyimen 3:3-at játszottunk, és a 90. percben egyenlített a házigazda, de nagyon büszke tudok lenni rájuk, mert ezek a fiúk mind perkátaiak. Ez mind hazai gyerek! Ebben nincs fizetett játékos. Mindenki saját magának veszi a cipőt és a felszerelést. 40 év körül ez nagyon szép teljesítmény.

Masinka Csaba, Mezőfalva:

- Az elején még bizakodtak a hazai szurkolók, hogy jobbat is ki lehet hozni ebből a mérkőzésből, aztán a második játékrészben már nem sikerült megújulni. Gólveszélyes helyzet sem adódott.

- Igazából nem volt benne a játékunkban a gól. Ha reggelig focizunk, akkor sem találunk be a kapuba, sajnos. Az első félidő hibái eldöntötték a meccset. Megérdemeltük a vereséget! Fáradt volt a csapat. Nem mozogtak, nem futottak. Talán a múltheti 12:0-ás győzelem Mezőkomárom ellen elbízta a fiúkat... Ebben ennyi volt most!

 

Share