19 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kisapostag – Cece: 7:0, félidő 2:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

Kisapostag – Cece: 7:0, félidő 2:0

Remek játékkal magabiztosan győzött a hazai csapat. Ceceieknek csak néhány helyzet adódott, amiből szépíteni sem tudtak. A gólszerzők közül Subi triplázott, Szántó pedig kétszer is szaggatta a cecei hálót. Bakos Zsolt Kisapostag edzője a gólaránnyal és a játékkal is elégedett volt a mérkőzés utáni interjúban.Szemerkélő esőben, csúszós pályán sorakozott a kezdővonalhoz Kisapostag és Cece együttese a Horfer Serleg Megye III. osztály Dél Felnőtt 4. fordulójában. Az első félidő 22. percében kapusról kipattanó labdát kezelt le Subi Tamás és röviden küldte a cecei hálóba 1:0. Három perc múlva újra Subi előtt adódott lehetőség. Egy kapuralövést csípett el jó ütemben, így már két gólos előnnyel játszott a hazai csapat. A szünetet követően Kisapostag tovább folytatta a támadó játékot.

Cece próbált felívelgetésekkel, indítgatásokkal betörni a Duna-partiak tizenhatosára, de a kísérletek rendre elhaltak a a kisapostagi védelem falában. Csak egy komoly helyzetnél volt szükség Hegedűs Sándor kapusbravúrjára, mikor a cecei lövést a bal alsó kapufa mellől kellett kitornázni. Az 58. percben Subi harmadszor is feliratkozott a góllövő listára A 61. percben Szabó László is csatlakozott gólszerzőkhöz. A védelem felett átemelt labdáját már nem tudta a kapu előtt jóval kinn álló Bögyös Richárd hárítani. 4:0. A 67. és a 87 percben Szántó János bizonyította, helye van a csapatban. Kétszer is betalált a cecei hálóba. Végül a 90. percben a hetedik góllal Varjas Tamás pecsételte meg a vendégek sorsát.

Néha a cecei védők is besegítettek a kisapsotagi gólarány javításába!

A mérkőzés után Bakos Zsolt a kisapostagi edző értékelt:

 

- Gólarányban és játékilag is rendben volt a csapat teljesítménye. Főleg annak tükrében jelentős agyőzelem, hogy 5-6 stabil futballistánk hiányzott. Akik helyettesítették a hiányzókat, azok viszont tökéletesen oldották meg a feladatot- nyilatkozta a kisapostagi tréner, aki edzőként és szakosztályvezetőként irányítja csapatot az őszi szezonban.

 

Kisapostag 50 néző. Játékvezető Kovács Gábor. Asszisztensek: Nagy II. László és Kasza Zsolt

Kisapostag: Hegedűs S., Szántó J., Schreber G., Dénes J., Subi T., Major T., Pék T., Szabón L., Timkó F., Szőcs A., Varjas Cs.

Cece: Bögyös R., Bali D., Kiss T., Barsi M., Csányi K., Böröcz R., Bend eP., Rigó G., Pál R., Bögyös Á., Lábodi T. Cserék: Bögyös A., Bögyös P., Sohár K.

 

 

 

Share