22 | 06 | 2018
Főmenü
Események
June 2018
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Véletlen kép

Mezőfalva – Sárosd 1:2, félidő 0:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Mezőfalva – Sárosd 1:2, félidő 0:1

Volt esélye Mezőfalvának, de egy buta hibával elbukta a három pontotA második félidőre kiegyenlített lett a küzdelem, de mégis a vendégek távoztak három ponttal. Kovács Ádám tizenegyesével nyert Sárosd.

Az első félidőben alárendelt szerepet játszott Mezőfalva, nem találta a ritmust Dvéri Zsolt legénysége ellen. A 15. percben Kovács Ádám 25 méteres, jól helyezett távoli rúgása landolt a mezőfalvi kapu hosszú sarkában. 0:1.

Móricz Mercédesz így látta az első félidőt: Az első 10 percben egyenlő erők voltak a pályán. A hazaiak a 3. percben szögletet rúghattak, de nem lett gól belőle. Aztán a 13. perc tájékán Sági labdája találta el a keresztlécet. A 15. percben a sárosdi Kovács 16 méterről jól eltalált lövése a kapuban kötött ki. A vendég kapus kint állt, így Velez 50 méterről kapura emelte a labdát. A Sárosd kapusa épp hogy csak szögletre tudta ütni a játékszert. Utána próbálta lerohanni ellenfelét a Sárosd, de jók voltak a mezőfalvi blokkok, vagy éppen Papp bravúros védése állította meg a vendégek rohamát.

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

A szünetet követően magára talált a hazai együttes. Több veszélyes helyzetet is kialakult a vendég háló előtt. A 72. percben a mezőfalvi Balázs S. jobb oldali beadásból fejessel szépített. A folytatásban váltakozó iramban hol az egyik, hol a másik csapat adott munkát a kapusoknak. A 81. percben azonban egy hazai védelmi hibából tizenegyest ítélt Stumpf játékvezető. Kovács Á. második góljával bebiztosította magának a győzelmet Sárosd.

 

A mérkőzés végén értékeltek az edzők:

- Ez a negyedik meccsünk, mikor az első félidőt odaadjuk az ellenfélnek. A második részben a fejmosás után kezdtek focizni a fiúk. Sajnos a hátul elkövetett hiba miatt veszítettük el a találkozót – Masinka László edző, Mezőfalva.

- Az első félidőben uraltuk a játékot. Bár egy kicsit tompán játszottunk, de megérdemelten vezettünk. A szünet után saját hibáinkból húztuk magunkra ellenfelünket, akik éltekzőfalva - Sárosd is a lehetőséggel. Beszorítottak bennünket, lelkesedtek és ebből adódóan jogosan egyenlítettek. A végén mezőfalvi hibából szereztük meg a három pontot.

 

 

Mezőfalva 200 néző. Játékvezető: Stumpf Tamás. Asszisztensek: Ring Kevin és Horváth Marcell

Mezőfalva: Papp M., Balázs S., Szabó E., Velez D., Sági J., Csányi D., Erős Z., Mekota B., Bozoki M., Bartus K., Vörös B. Cserék: Masinka L., Balogh D., Szepesi K., Kovács A., Antal Á.

Sárosd: Rauf T., Susa K., Somogyi Sz., Szurovcsják L., Killer m:, Lendvai T., Rottmann S., Meszlényi Zs., Kosaras Sz., Kovács Á., Szabó N. Cserék: Rigó Á., Arany T., Dvéri Zs., Truszek G., Vajda V., Ladányi B.

Jók: Sárosdtól Kovács Ádám, Mezőfalvától senki.

Gólszerző: Balázs Sándor 72. perc Mezőfalvától, valamint Kovács Ádám 15. és 81. perc Sárosdtól.

 

 

Share