12 | 12 | 2018
Főmenü
Események
December 2018
M T W T F S S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Véletlen kép

Dunaújváros: GasziSportVideo - Zéró Tolerancia 8:3

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

Dunaújváros: GasziSportVideo - Zéró Tolerancia 8:3

A későn hajrázó Zéró Tolerancia nem tudta utolérni a második félidő derekára tetemes előnnyel vezető ellenfelét. Csak kozmetikázni tudta az eredményt. A két együttes eddig még nem találkozott egymással. Most azonban alaposan megismerhették a másik stílusát.

 

Diablo III. osztály bajnoki mérkőzésen magabiztosan győzött a GasziSportVideo. Az első félidő végén indult a gólgyártás. A fordulót követően tovább növelte előnyét a GasziSportVideo. Azonban ellenfelük a Zéró Tolerancia is magára talált. Végül hiába kapaszkodtak a Zérósok, Gasziék megérdemelten nyerték a találkozót.

 

 GasziSportVideo

 

Előzetes a mérkőzéshez:

A lila mezes GasziSportVideo csapata idén kezdte a harmadik szezonját, legjobb eredményük a tavalyi bajnoki ezüstérem a IV. Osztályban. Gászler Feriék idei célkitűzése a bajnoki dobogó és a feljutás a II. osztályba. Ebben a szezonban eddig egy győzelem és egy döntetlen a mérlegük, kulcsjátékosuk pedig az a Balogh László, aki jelenleg már 5 gólnál tart az NBIII-ban az Iváncsa színeiben. A GasziSportVideo és a Zeró Tolerancia csapata eddig még soha nem találkozott bajnoki mérkőzésen – kaptuk az információt Gászler Ferenctől.

Zéró Tolerancia

 

Zéró Tolerancia:

Csapatvezető, Kiss Gábor – A Zéró Tolerancia mezszíne piros-fehér, az idei a 9. idényünk, legjobb eredményünk 3. hely a III. osztályban, második szezonunkban nyertük meg a IV. osztályt, legnagyobb győzelmünknek a 2015--ös Nyári bajnokság megnyerését tartom! Az idei célkitűzésnek az első hat helyet tűztem ki, kulcsjátékosként Bartók Marcellt nevezném meg és a hamarosan sérüléséből visszatérő Biró Bence lehet – tájékoztatta lapunkat a Zéró Tolerancia.

További fotók itt! >>>

A meccsről:

A mérkőzés első öt percében sokat támadott a GasziSportVideo, de az akciókat nem sikerült gólra váltani. A Zéró Tolerancia középen nehezen állta a rohamokat, kontrákban viszont veszélyes volt. A félidő végére Gasziék fordulhattak előnnyel. A második játékrészben tovább szaporította góljai számát a GasziSportVideo. A Nyomás ellenére az utolsó harmadban a Zéró Tolerancia mégis magára talált, így három góllal szépített az eredményen. Az összecsapás végén baráti kézfogással és nagyon sportszerű hozzáállással zárult a két csapat első randevúja.

Gólok a   GasziSportVideo csapatánál: Pasker Renáta 3, Balogh Laszlo 2, Gászler Ferenc 1, Szabó Márton 1, Màgocs Norbert 1

 

Share