19 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva-Baracs 2:3, IFI 7:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a találkozóról itt! >>>

Baracs magával rántotta Mezőfalvát

Szomszéd várak rangadóján a tabella utolsó helyét elfoglaló Baracs igyekezett begyűjteni Mezőfalva skalpját. A vendégek azzal a szándékkal léptek pályára, hogy most magukkal rántják vendéglátóikat. Az eredmény tükrében ez sikerült is!

Road Masters 26. forduló: Mezőfalva-Baracs 2:3, IFI 7:1

Játékvezető: Szabó János. Asszisztensek: Takács István, Csáki Attila

Gólszerzők : Szurma Péter 15’68’, Král László 47’ 51’, Právics Krisztián 72’

Mezőfalva: Papp Zoltán, Bozóki Dávid, Viniczai Ferenc, Balázs Sándor, Huber Balázs, Benczik Zsolt, Král László Ádám, Sági József, Móricz Csaba, Szepesi Konrád, Nagy Dávid. Cserék: Kuti Tamás, Szilva Tamás, Váradi Tamás.

Baracs: Tóth Norbert, Cséza Ferenc, Fehér Krisztián, Hepp Miklós, Horváth Dániel, Szurma Péter, Éliás Zsolt, Prókai Norman István, Miskovicz Ádám, Sőrei Gergő, Právics Krisztián. Cserék: Farkas Erik, Horváth Gergely, Idei Szabolcs, Sebestyén Gergely, Németh Tamás, Vereb Dániel

 

A mérkőzésről:

Az első félidő 15. percében Szurma Péter kapott egy remek vissza passzot a jobb oldalon: 0:1.  A gól után Mezőfalva megpróbálta utolérni ellenfelét, de sok hibával, bizonytalanul és lassan játszottak. Pihenőig az eredmény nem változott.

A második félidő első támadásában Mezőfalva szinte lerohanta ellenfelét. Mindjárt az első percben Huber fejéről lecsorgó labdát Král László küldte a baracsi hálóba: 1:1. A találat után alig négy perccel újra a Masinka legénység jutott főszerephez. Hazai támadásnál Nagy Dávid célozta meg a hosszú oldal kapufáját. A labda kifelé pattant, így csak helyzet lett belőle.

Az 51. percben Krált buktatták 22 méternél, a jobb oldalon. Král magabiztosan lőtt át a sorfal felett: 2:1. A 68. percben érkezett a baracsi válasz. Kis tömörülés alakult ki a mezőfalvi kapu előtt. A kipattanót Szurma Péter sodorta be: 2:2.

A 70. percben újra a hazai együttes került előnyös helyzetbe, de Móricz Csaba távoli lövését Tóth Norbert bravúrral kivédte. Maradt a döntetlen. Azonban ez nem a végeredmény!

A 72. percben hazai szabálytalanságért baracsi játékos állhatott a labda mögé. Právics Krisztián 28 méterről óriási bombát lőtt, melyet Papp Attila kapus csak nézni tudott.

Képek itt! >>>

 

Mezőfalvának égetően nagy szüksége lett volna erre a győzelemre, mert veszélybe került a Megye I. osztályú szereplése. A hátralévő fordulókban már nehezebb összeszedni a bennmaradáshoz szükséges pontokat. A vendégek felszabadultan játszottak, hiszen az utolsó helyen már nincs veszteni valójuk. Ezen a hétvégén Baracs jobban akart futballozni. A három pontot megérdemelten írhatta be.

Horváth László

Share