29 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Baracs – női foci: Baracs – Tatárszentgyörgyi KSKE 6:0, félidő 4:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Egy nagyon jól összehangolt, remek együttes: Baracs SE Női Labdarúgócsapat - 2017.11.12.

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

Baracs – női foci: Baracs – Tatárszentgyörgyi KSKE 6:0, félidő 4:0

Őszi bajnok lett a női csapat! Ragyogó játékkal "hengereltek" az utolsó fordulóban is!

Baracsi győzelemmel és csoport elsőség a Pest megyei női ¾ pályás bajnokság déli csoportja 9., záró fordulójában! Remek összjátékkal, pontos és fegyelmezett taktikával Baracs teljesen megérdemelten írhatott három pontot. Az utolsó forduló eredményével az élre ugrottak Fehérvári József lányai.

November 12-én, vasárnap 13 órakor a harmadik helyen lévő Tatárszentgyörgy együttesét fogadta Baracs női gárdája. A találkozón egy pillanatig sem volt kérdéses a házigazdák fölénye. Az első negyedóra végén, a 16. percben szabadrúgáshoz jutott Baracs. Az elvégzett büntetőre Magyar Hajnalka érkezett kiváló ütemben középen. Fejese a védőt érintve jutott a kapu alapvonalán belülre. A 19. percben Pasker Renáta középre adását Bozsik Brigitta csípte el, aki Baracs második gólját szerezte bomba találatával. A 30. percben az előbb adogató Pasker is feliratkozott a góllövő listára. Egyéni akciója révén már 3:0-ás előnyhöz jutottak a vendéglátók. Két perc múlva ismét Pasker brillírozott, immáron négy gólra növelve Baracs találatainak számát. Húszméteres, felső léc alá tartó lövését nem védhette a vendégek kapusa! A szünetet követően kissé alább hagyott a hazai gólgyártás, de az 50. percre újra Pasker jutott főszerephez, ezúttal mesterhármassal állítva példát a csapattársak elé.

Pasker Renáta ezzel aszereléssel harmadik gólját szerezte

 

5:0. Alig tíz perc múlva Bozsik Brigitta második gólját megszerezve tett pontot a tatárszentgyörgyiek szenvedésére. Végül Baracs kitűnő összjátékkal és kimondottan nagy győzni akarással megérdemelten örülhetett a három pontnak. Az összecsapás végén Fehérvári József edzőt kérdeztük.

Hatott az ima! A lányok brillíroztak!

 

- Nagyon örülünk az elmúlt időszak eredményeinek, melyre az utolsó forduló tette fel a koronát. Az ősszel a kényszerű edzőváltást követően leültünk a lányokkal átbeszélni az elvárt hozzáállást. A teljesítmény önmagáért beszél, hiszen lehengereltük a tavalyi bajnokot. Nagyon bízom benne, hogy tavasszal innen folytathatjuk. Nagyon fontos volt, hogy csapategységként tekintsenek a lányok a feladatra. Azt gondolom, tökéletesen elégedettek lehetünk a kitűzött cél és elérése alapján! Még egy mérkőzés van hátra, a Pest Megyei Magyar Kupa bajnokságban, ahol a továbbjutás a cél. A téli időszakban pedig Futsal és teremtornák adnak játéklehetőséget a baracsi lányoknak – ismertette a csapat teljesítményét és a jövő terveit Fehérvári József.

 

Baracs női csapata igen impozáns eredménnyel büszkélkedhet az őszi mérkőzések gólarányait illetően. Hat győzelem mellett csak egy döntetlent szereztek, azt is a PASE ellen. A többi összecsapásokon mind nagyarányú gólkülönbséggel értek véget a találkozók. Természetesen a baracsi lányok javára.

 

Baracs, 50 néző. Játékvezető: Nagy II. László. Asszisztensek: Koczka László és Bécs Krisztina

Baracs – Gyöngyösi É., Magyar H., Zumbulisz M., Miskovitz K., Pasker R., Szatmári M., Bozsik B.,

Fehérváriné T., Csőke N. Cserék: Sraj B., Horog J., Balogh G., Rauf P., Tömöri R.

Tatárszentgyörgy – Urbánszki B., Filyóné J., Kenderes K., Fekete K., Koncz B., Pörge R., Kreisz Zs., Busch Zs., Kancsár E. Cserék: Tillinger A., Csősz K., Gomola V., Devosa D.

Góllövők: Magyar Hajnalka 1, Pasker Renáta 3, Bozsik Brigitta 2 találat.

 

 

Share