18 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Adony – Mezőfalva 6:1, félidő 3:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Adony – Mezőfalva 6:1, félidő 3:0

A felnőttek elszenvedték első, komolyabb vereségük. Az IFI 3:3-as döntetlennel végzett szintén Adony ellen. Utóbbi eredményt dicséri, hogy 2:1-es adonyi vezetésről tornázták fel magukat, így mentettek egy pontot!

Vereséggel nyitott Mezőfalva a Megyei II. osztály Dél Felnőtt bajnokságban. Csak egy szépítő találatra futotta Bakos János fiainak. Meghatározó játékosok hiányoztak. Erősen tartalékosan és sok, még nem elég erős fiatallal léptek pályára – mondta az edző a meccs végén.

 

Komoly vereségbe futott bele vasárnap felnőtt csapatunk a Groupama Megyei II. osztály Dél Felnőtt bajnokság 2020-2021 idényének nyitó mérkőzésén. Az adonyi vendégségben a becsületgólt megszereztük, de játékban még nagyon sok fejlődni való van. Legalább is annak a csapatnak, amelyik pályára lépet. Ezt erősítette meg a találkozó utáni interjúban Bakos János Edző is, hiszen sokan még hiányoztak a keretből. A létszámgondokat nem csak a nyári időszak nyaralásai, hanem átigazolási problémák is erősítik. Remélhetőleg a következő fordulóra már ütőképesebb csaptot láthatunk!

Fotók az adonyi mérkőzésről itt! >>>

Ez a vereség most nem a kapuson múlott! Sőt, Antal igazán nagyokat védett!

 

Az első félidőben jelentős előnyre tett szert a hazai csapat. Az adonyi Szántó kétszer is megvillantotta a góllövő lábát. Először az ötödik percben a védelem mögé küldött labdából, majd a tizedik percben a vendég kapu elé beadott rúgásból egy becsúszóval szerzett találatokat. A harmadik gólnál adonyi szögletből indult az akció. A keresztívelésből középre visszaadott labdát még védte a mezőfalvi kapus, de a kipattanóra érkező Vukajlovics a hálóba lőtt. 3:0. A pihenőt után a pillanatnyi hazai védelmi hibát kihasználva Mezőfalva szépített Mekota révén. 3:1. A folytatásban azonban újra ráerősített Adony, és Szántó újabb két góljával, valamint Varga egy találatával állította be a végeredményt. 6:1.

 

A mérkőzést követően így értékeltek az edzők:

Mónos Zsolt Adony – Nem számítottunk ilyen nagyarányú győzelemre, de azért bíztunk a három pont megszerzésében. Erősebb csapattal indítottuk az idényt, mert Iváncsáról igazoltunk játékosokat, valamint a tavalyi keretünk is megmaradt egészében. Célunk a mezőny felső szakaszában végezni. Harmadik, negyedik helyre várjuk a csapatot.

Bakos János Mezőfalva – Voltak előjelek, de azért ekkora pofonra nem készültünk. Tudtuk, nehéz lesz a mérkőzés. Sajnos eléggé hiányos gárdával futottunk pályára, melyben csak két kispados segíthette a taktikai megoldásokat. Sokan nyaralnak még és vannak játékosok, akiknek nincs kész az igazolásuk. Ez a csapat most ebben a formában erre volt képes.

Adony: Hamar – Budai – Bagóczki – Tamon – Vukajlovics – Nagy – Erdei – Kőkuti – Nebucz – Balogh – Szántó. Cserék: Kovács – Villás – Tóth – Varga – Balázs – Tatár.

Mezőfalva: Antal – Balogh – Balázs – Sümegi – Magos – Török – Bakos – Balogh – Horváth – Mekota – Tonka. Cserék: Kiss – Sági – Orosz.

Góllövők: Adonytól Szántó Patrik 4, Vukajlovics Péter 1 és Varga Zoltán. Mezőfalvától Mekota Bernát.

Share