14 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva - Baracs U19 2:5, félidő 1:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a találkozóról itt! >>>

 

Mezőfalva - Baracs U19 2:5, félidő 1:1

Mezőfalva a 73. percig bírta az óriási baracsi nyomást. A vendégek a második félidő közepétől átvették az irányítást és megérdemelten nyertek.

 

A tabella éllovasa a Baracs fiataljai látogattak a hatodik fordulóban Mezőfalvára. Bakos János legénységének alaposan fel lett adva a lecke, hiszen kispad nélkül kellett felvenni a versenyt az ellenféllel. Ráadásul Baracs most rendkívül egyben lévő csapat benyomását kelti fordulóról fordulóra, hiszen eddig minden mérkőzésüket megnyerték. Nem egyet jelentős gólaránnyal. A hazaiak azonban egy cseppet sem feltartott kézzel futottak pályára. Az első félidőben kitűnő iramú, mind két fél játékában tetszetős elemeket is felvonultató megoldásokat láthattunk.

A 16. percben a mezőfalvi Puskás talált be a baracsi hálóba. Távoli lövése a kapus felett esett be. A szünet előtt a hazai kapu előtti kavarodásban a baracsi Takács egyenlített. A szünet után a folytatódó baracsi nyomás mellett ismét Mezőfalvi gólnak örülhettek a szurkolók. Az 56. percben Puskás a második góljával növelte a vendéglátók előnyét. Puskás találatával azonban véget is értek a mezőfalvi meglepetésremények. Elfáradt a hazai csapat és Baracs négy találatot is bevitt. Végül 2: 5-ös végeredménnyel a nagyobb játékerőt képviselő csapat ünnepelhetett.

 

 

A találkozót követően az edzők értékeltek:

- Bakos János, Mezőfalva: A mérkőzés kétharmadáig méltó ellenfelei voltunk egy nagyszerű csapatnak. Sajnos a végére elfogyott az erő és a koncentráció is. A vereség ellenére büszke vagyok a fiúkra, hogy ilyen jó együttessel szemben is remek játékot produkáltak. Természetesen gratulálunk a baracsiaknak!

 

- Körmendi Zsolt, Baracs: Fordulatos,jó iramú,indulatokkal dúsított,parázs mérkőzésen mi voltunk higgadtabbak a kapu előtt, így megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

 

Mezőfalva: Rafael, Magosi, Sümegi, Török, Kvásc, Puskás, Bakos, Kiss, Kertész, Ásványi, Márok.

Baracs: Tömöri, Juhász, Wolf, Balázs, Killer, Nagy, Takács, Gebei, Dobrovicz, Takács, Kiss. Cserék: Juhász, Kis, Szabó.

Gólrúgók: Mezőfalvától Puskás Attila 2 gól, Baracstól Takács Titusz, Nagy Erik, Kiss Norbert 2 találat és Juhász Benjámimn

 

A hatodik forduló után a tabella igen vegyes képet mutat, mivel az élmezőny és a többiek között két mérkőzéshiány is van, így nehéz objektív sorrendet hirdetni. a 19-ei állás szerint 1. Baracs 5 mérkőzéssel 15p., 2. Vajta 4. mérkőzéssel 9p., 3. Mezőfalva 6 mérkőzéssel 8p. Adony, Sárszentágota és Kulcs 4 mérkőzésnél tart. A lista végén lévő Szabadegyháza viszont Mezőfalvához hasonlóan szintén 6 mérkőzésen van túl, igaz, pontjaik száma csak 4.

 

A hetedik fordulóban Seregélyesre utazik a mezőfalvi csapat, ami nem kellene, hogy nagy fejtörés legyen. Legalábbis a papírforma szerint. Baracs az adonyiakat fogadja, ami megint jó iramú mérkőzésnek ígérkezik.

 

 

 

Share