26 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Új csapatszállítóval gazdagodott a mezőfalvi sport klub

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Szabó Attila edző és Cseke Ottó a Medosz Se elnöke

 

Új csapatszállítóval gazdagodott a mezőfalvi sport klub

A pályázati pénzből nyert közel 14 millió forint értékű személyszállító járművet a napokban adta át hivatalosan is Cseke Ottó a Medosz Se elnöke az utánpótlás csapatok edzőjének Szabó Attilának.

Fotók az átadóról itt! >>>

Örömteli pillanatoknak lehettünk tanúi a Mezőfalvi Sportpályán április 28-án, szerda délután. Az öröm oka, hogy új, nagy értékű szállítójárművel gazdagodott a Medosz Se gépjárműparkja. A fejlesztés történetéről és használatáról Cseke Ottó és Szabó Attila beszélt lapunknak.

- Az Opel Zafira típusú kis busz a tavalyi TAO-s pályázat eredményeképpen érkezett az egyesülethez. A pályázatot ez év június 30-ig kellett teljesíteni. Most lett rá lehetőségünk, hogy az önrészt kifizessük. A pályázat 7,8 millió forintos állami segítsége mellé 3.2 millió forintot kellet önerőből hozzátenni. Ez úgy jött létre, hogy az előző, szolgálatban lévő hatéves autónkat eladtuk. Ebből egy másik buszt, egy Nissan Primerát vásároltunk, valamint az új jármű önrészét fedeztük a vételárból - vázolta a pénzügyi megvalósulás eseményeit Cseke Ottó a Medosz Se elnöke.

 

- Miként használjátok majd? - kérdeztük Szabó Attila utánpótlás edzőt.

- Az U7-től egészen az U16-ig lesz lehetőségünk a gyerekek biztonságos szállítására. Ez nagyjából 40-50 gyereket jelent. A kisbusz legfőképpen az edzések logisztikájánál jelent majd óriási segítséget. Edzéseinkre nemcsak a helyi gyerekek jönnek, hanem Nagykarácsonyból, Daruszentmiklósból, Sárbogárdról is el kell hozni a fiatal focistákat. Úgynevezett gyűjtő klub lettünk, ezért is nagy jelentőségű a pályázat eredménye. Természetesen más szállítási feladatoknál, például a mérkőzésekre jutásnál is nagy hasznát vesszük a korszerű, biztonságos járműnek. Legyen az Bozsik program, vagy éppen más bajnokság - válaszolta a kérdésünkre Szabó Attila.

A nagy múltú mezőfalvi sport klub tehát ismét fejlődött egy komoly eszközzel, melynek hasznát talán nemcsak a futballszerető közönség szórakozásának minőségén, hanem unokáink egészségén is mérhetjük.

 

Share