29 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Őszi szezont zártak a mezőfalvi focisták

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Őszi szezont zártak a mezőfalvi focisták

Az első féléves eredmény biztató, a jövő azonban bizonytalan

 

Ragyogó, második helyezéssel zárta a Medosz SE felnőtt csapata a 2021-2022-es idény őszi fordulóit. Örömre tehát van ok, hiszen a bajnokság elején még nagyon nem úgy alakultak a mérkőzések, hogy ebből dobogós eredmény lehet. A hajrában viszont nagyot alakított Bakos János legénysége, így joggal mondható, megérdemelten telelhetnek másodikként. A tavaszi folytatásról már bizonytalanabb híreket hallottunk az év végi rendezvényen.

Cseke Ottó a Medosz SE elnöke

 

November 20-án, szombat délután családias hangulatú félévzárót tartott a Medosz SE a mezőfalvi sportpálya Sport büféjében. Először Cseke Ottó az egyesület elnöke értékelte ez eltelt fél év eseményeit. Beszédében kiemelte, hogy nagyon vegyes időszakon van túl a csapat. Félő volt, hogy a nyáron nem áll össze a társaság, de szerencsére kitelt a keret. A kezdeti nehézségekhez képest egy nagyon jó társaság jött össze. Az őszi első fordulók teljesítménye azonban nem tükrözte a csapat valódi tudását. Valami csoda folytán később már bejöttek a cserék, a kollektíva akarata. Valószínűleg a Polgárdi elleni mérkőzés volt a fordulópont, melytől pozitív eredmény mutatkozott. Remélhetőleg megmarad ez a csapat, és hangulatilag, sportteljesítményileg is méltó jövő áll az együttes előtt – hallhattuk a félév értékelésében. A folytatásban Cseke Ottó az egyesület működtetésével kapcsolatos információt osztotta meg a jelenlévőkkel. Köztük említésre került a csapat szponzorációs nehézsége. Konkrétan elfogytak a támogatók. Ráadásul nem csak az anyagi finanszírozásban következtek be negatív események, hanem az erkölcsi, vagy az úgymond szimpátia támogatókban is hiány mutatkozik. Cseke Ottó csalódottságát fejezte ki, hogy hiába küldött meghívást a képviselő-testület tagjainak, nem jöttek el jelenlétükkel támogatni a fiatalokat, a sportolókat. Sajnos a maga részéről is kevesebb anyagi támogatást tud a jövőben az egyesületbe befektetni, mivel egyik jelentős jövedelmi forrása megszűnt, így a patronálási lehetőségei is csökkennek majd. Egyelőre nem tudni mi lesz januártól. Reméli egyben marad a csapat – tudtuk meg a szomorú információkat. A továbbiakban az edzők is elmondták az ősz tapasztalatait.

Szabó Attila, Bakos János, Simon Tamás, Südi László edzők

 

Először Bakos János a felnőttek trénere értékelt. Nagyon gratulált a második helyért. Ő is a Polgárdi elleni mérkőzés után látta a fordulópontot. Bakos János az értékelés végén elmondta, továbbra is bízik a fiúkban, de csak akkor tudja folytatni a munkáját, ha ez a társaság egyben marad. Ahogy az asztalnál a fiúk reagáltak a felvetésre, van esély rá! Az utánpótlás eredményeit, nehézségeit Szabó Attila ismertette. A női labdarúgás történéseiről Südi László edző beszélt, aki a csapat létét is nagy eredménynek mondta. Tanuló időszakot él a csapat, az összes hátrányával és némi sikerével együtt. A rendezvényen Simon Tamás kapusedző bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a futballcipőt, mérkőzésen már nem áll szándékában a hálóőri feladatokat ellátni. Kapusedzőként azonban marad az egyesület kötelékében.

                        

                                                        Simon Tamás abbahagyja az aktív játékot                                                                                                                             A mezőfalvi csapat őszi gólkirálya 11 találattal Czári István

 

A mezőfalvi csapatok, korosztályok részletes őszi eredményeit az alábbi linken böngészhetik az érdeklődők:

https://adatbank.mlsz.hu/

Share