29 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

U-19 – Nagyvenyim az őszi bajnok!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek  a mérkőzésről itt! >>>

 

U-19 – Nagyvenyim az őszi bajnok!

Bravúros szezonzárás

Nagyvenyim – Mezőfalva 5:0

 

Szombat délelőtt játszották a Megyei II. osztály U-19 Dél tizenegyedik fordulót, melyben a kezdőrúgásig listavezető Mezőfalvát fogadta az egy ponttal a második helyen lévő Nagyvenyim. A mérkőzés lefújását követően joggal lehetett büszke a házigazda!

              

 

Már az első félidőben tetemes előnyre tettek szert a vendégfogadók. A második félidőben sem változott a játék képe. Mezőfalva rendkívül pontatlanul és indiszponáltan futballozott. Ráadásul a helyzetei is rendre kimaradtak. Nagyvenyim okosan játszott és végig magánál tudta tartani a kezdeményezést. A vendégek szinte csak arra rúgták a labdát, amerre álltak. Mezőfalvának sem a védekezés, sem a középpálya nem ment. Ebből kifolyólag az egyékes támadósor is eredménytelen volt. Nagyvenyim ezen a mérkőzésen fejben és focizni akarásban is felülmúlta ellenfelét, így teljesen megérdemelten telelhetnek az első helyen.

A bajnokságban több csapatnak vannak hátralévő meccsei, ezért a végső őszi sorrendet – a Nagyvenyim kivételével – még nem lehet kihirdetni. Mezőfalva például akár a negyedik helyig is visszacsúszhat!

 

A találkozó befejezésekor Szabó Csongort a nagyvenyimi csapat kapitányát kérdeztük.

– Mennyire volt nehéz az év és számítottatok ilyen jó eredményre?

– Természetesen úgy indultunk neki ennek a mérkőzésnek, hogy nem lesz könnyű, és küzdelmes mérkőzés áll majd előttünk. Veretlenek voltunk eddig. A mezőfalviak egy ponttal álltak előttünk, de mi igazán felszívtuk magunkat. Nagyon köszönjük a csapatnak, a szurkolóknak és mindenkinek, aki mellettünk állt, támogatott bennünket!

– Sikerül megtartani a tavasszal is ezt a lelkesedést és eredményt?

– Én nagyon bízom a csapatban, a fiúkban. Jó létszámmal zajlottak az edzések, csak néhány hiányosság jelentett ideiglenes akadályt. A mérkőzéseken mindig oda tudtuk tenni magunkat.

– A végére egy provokatív kérdés: Megtartjátok az edzőt jövőre?

– Persze! Ez nem lehet kérdés!

 

Nagyvenyim: Bozár, Fekete, Kiss, Kovács, Gál, Jáki, Szabó, Árva, Ocztos, Németh, Török. Cserék: Hoffmann, Muntyán, Gódány, Maurer.

Mezőfalva: Szabó, Horváth, Németh, Csvercskó, Danczi, Horváth, Takács, Németh, Magosi, Németh, Baranyai. Cserék: Csőgör, Filipszky, Lengyel, Halupa, Gertner, Boda, Kis.

Gólszerzők: Árva Csaba, Kovács Dániel, Szabó Csongor 2, Fekete Roland.

 

A forduló eredményei:

Sárszentágota - Cece 3:11

Nagykarácsony - Lajoskomárom 5:4

Nagyvenyim - KK Grain Kft.-Mezőfalva 5:0

 

Share