23 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Győzelem Bakonycsernyén!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Polgárdi ellen még estünk-keltünk, de gólt nem rúgtunk

Az otthoni környezetben elszenvedett 0:3-as Polgárdi elleni vereséget követően idegenben köszörülte ki a csorbát Masinka László legénysége. A hétvégi Bakonycsernyén rendezett Megye I. osztályú fordulóban remek játékkal vett revansot régi ellenfelén a csapat. A mérkőzésről telefonos interjúban érdeklődtünk az edzőtől.

- Újra magához tért a csapat. Hogyan értékeled a találkozót?

- Ugyanaz a hozzáállása volt a fiúknak, mint ami az első meccseket jellemezte. Egy pörgős, koncentrált, küzdő szellemű csapat volt a pályán. Bár most is akadtak kihagyott helyzetek, de az igazán nagyokat sikerült értékesíteni. Mondhatjuk, hogy sima győzelmet arattunk.

- Bakonycsernye ellen már tavaly is győznünk kellett volna. Nevezhetjük revansnak?

- Igen! A tavalyi mérkőzésen a játékkép alapján nyerhettünk volna. Boldog vagyok, hogy ez most realitás lett! A mérkőzésen mutatott teljesítmény alapján teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

- Mitől kapták össze magukat a fiúk? Fenyegetés, szidás, korholás hozott eredményt?

- Fenyegetve semmiképpen sem, de alaposan elbeszélgettünk. Rendet kellett tenni a fejekben. Most jól sült el!

- A következő fordulókban igencsak nehéz dolga lesz Mezőfalvának, hiszen az éllovas csapatokkal szemben lesz erőpróba. Mit vár az edző?

- Az előttünk álló őszvégi fordulókban a négy elsővel játszunk. Először Iváncsa jön hozzánk, majd Velencére megyünk. Ha ezeket túléltük, akkor még meg kell küzdenünk Szár és Sárosd csapatával, ami szintén nem lesz könnyű feladat. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy egyik esetben sem megyünk feltartott kézzel a pályára!

Share