05 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva II.-Nagykarácsony 1:1, félidő 1:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a mérkőzésről Itt >>>

Mezőfalva 100 néző. Játékvezető: Vitányi László. Asszisztensek: Gódány Zoltán és Kolonics Richárd.

Mezőfalva: Kiss Milán, Ozsváth Gábor, Papp Károly, Petrovics Roland, Simon Norbert Sági József, Szabó Roland, Váradi Tamás, Orosz Tamás, Micheller Tamás, Ágoston Ferenc. Cserék: Rónai Gergő, Gaszler László, Tóth Zoltán, Nagy Péter, Gergelyfi Mihály.

Jók: Kiss Milán, Papp Károly, Váradi Tamás és Ágoston

Nagykarácsony: Fekete Zsolt, Haraszti Zoltán, Fülöp Attila, Szenci Miklós, Horváth Tibor, Gál István, Wadolowski Darius, Fekete Tamás, Simon Zsolt, Orbán János, Varga Norbert, Cserék: Szabó Márton, Lengyel László, Kovács Gábor.

Jók: senki

Góllövők: Micheller Tamás(Mezőfalva) és Simon Zsolt (Nagykarácsony)

Jó iramú mérkőzésen az első félidőt a vendégek támadása jellemezte, azonban mégsem Nagykarácsony szerzett előnyt. Mezőfalva kontrákkal igyekezett megtörni a szomszéd falu lendületét, ami a 9. percben eredményesen végződött. Egy baloldali keresztlabdára Micheller Tamás csapott le Fekete Zsolt kapuja előtt. Góljának a hazai szurkolók örülhettek. 1:0. A szünetig hiába volt mezőfölényben Nagykarácsony, az eredményen nem sikerült módosítani.

A pihenőt követően harcosabb játékot mutatott a hazai csapat. A kitámadások többször is veszélyes helyzeteket teremtettek. Góllal azonban nem sikerült befejezni az akciót. Most viszont a vendégek operáltak a kontrák adta lehetőségekkel. A 67. percben jobboldali szöglethez jutott Mezőfalva ellenfele. A beadott labda egy védőről lecsurogva Simon Zsolt lábáról került a hálóba. 1:1. A gól után mindkét csapat magasabb fokozatra kapcsolt, de találat már nem született.

A mérkőzés végén az edzők így értékeltek:

Masinka Csaba, Mezőfalva: Az első félidő nem a tervek szerint alakult. Rúgtunk egy gólt, és utána beszorultunk. A második játékrész ki-ki meccs volt. Sajnos nem tudtunk találatot elérni. Nekünk meg pontrúgásból beakadt egy. Összességében elégedett vagyok a látottakkal.

Mergl István, Nagykarácsony: Egységesen nem találtuk ma a játékot. Senkit nem tudok kiemelni!

 

Share