27 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Kapcsolaterősítés focival

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Kapcsolaterősítés focival

Bulimeccsen ápolták az eddig elért jó együttműködési hagyományokat.

Nem az első alkalom, hogy önkormányzati vezetők, képviselők kötetlenebb formában találkoznak a településeken szolgálatot adó rendőrökkel, rendvédelmi szerveket képviselő személyekkel. A jó kapcsolat egyben záloga is lehet a hatékony munkának, feladat pedig mindig van bőven. A jó kapcsolatkialakítást vagy éppen ápolást mi sem szolgálhatja jobban, mint egy remek bulimeccs. A rendőrök – polgármesterek és képviselők találkozóján 5:6-ra az utóbbiak győztek, de ez végül is mindegy!

Barátságos és hangulatos futballmérkőzésnek lehettünk tanúi a szombat délelőtti amatőr mérkőzésen, ahol rendőrök – polgármesterek és képviselők mérték össze játékostudásukat. A mezőfalvi iskola tornatermében otthonra talált rendezvényen több alkalmi összeállításban és több fordulóban küzdöttek a csapatok. A végeredmény hűen tükrözte a korábbi találkozók hagyományait, ahol eddig még mindig a polgármesterek-képviselők együttese győzött. A bulifocit közös ebéd követte, melyhez – az eredménytől függetlenül – minden résztvevő jókedvvel ülhetett le. A találkozó miértjéről érdeklődtünk a mérkőzések szünetében Márok Csaba polgármestertől, fő szervezőtől és a rendőrség képviselőjétől Farkas Dániel főtörzsőrmestertől:

- Az informális találkozások fontosak, mert összehozzák a feleket. A délvidék polgármesterei, KMB-sei a községekben együtt dolgoznak. Amikor Mezőfalván az őrsalapítást ünnepeltük, akkor fogalmazódott meg az összejövetel igénye. Az első találkozóra a baracsi műfüves pályán került sor. Jelen esetben a második fordulónak Mezőfalva adott otthont. A rendezvény nem titkolt célja egyben az is, hogy nagyobb kedvvel fogják meg a bűnözőket rendőreink az említett területeken. Remélhetőleg ez a fajta kapcsolatápolás még szorosabbá, hatékonyabbá teszi a közös munkát – ismertette a bulifoci lényegét Márok Csaba Mezőfalva polgármestere.

- A további együttműködés szempontjából nagyon fontosak az ilyen találkozók. Az önkormányzatok és a rendőrség közötti kapcsolatok nem csak a hivatalos érintkezések során mélyíthetőek el, hanem más, közvetlenebb hangulatú összejöveteleken is – válaszolt a rendezvényről feltett kérdésünkre a rendőrség képviseletében Farkas Dániel főtörzsőrmester.

 

Share