27 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva-Ercsi: 0:1, félidő 0:0, IFI 0:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Mezőfalva 120 néző. Játékvezető Szabó János. Asszisztensek: Szabó Attila, Viza Tamás

Mezőfalva: Papp Z., Cséplő K., Bozóki D., Nagy D., Váradi T., Bartus K., Bozoki M., Móricz Cs., Boros B., Mekota B. Cserék: Balogh I., Szepesi K., Papp M.

Ercsi: Hodula K., Drapcsik Á., Farkas J., Kővári L., Cseppen Á., Nagy B., Varga K., Ivacs G., Flórián Á., Kovács P., Sárdi G. Cserék: Tancsik B. Rapai R., Bongó K., Tamon J., Ladányi F., Lakatos J., Laczkó L.

Öt sárga és egy piros lap a hétvégi mezőfalvi forduló mérlege

A múltheti Sárszentmiklós elleni küzdelem után újra egy szerencsétlen öngól okozta a Masinka legénység kudarcát. Kemény, de kiegyenlített küzdelem, sok szabálytalansággal jellemezhető az összecsapást. A játékidő egyetlen találata – a hazai szurkolók legnagyobb bánatára – mezőfalvi játékosról ment be – kaptuk a tájékoztatást Cseke Ottó MEDOSZ SE elnökétől. Rosszul indult a kezdés is, hiszen az 5. percben Huber Ivacs elleni szerelési kísérletét helyből piros lappal jutalmazta Szabó játékvezető. Az ítélet után kisebb veszekedés kezdődött, de másfél perc alatt rendeződött a helyzet. Az emberelőny sokáig nem jelentett előnyt a vendégek számára. A 65. percben vendég szöglet beívelt labdája hazai játékos fejéről került Papp kapujába, így Ercsi örülhetett a három pontnak.

Fiatal hölgy szurkolónk Móricz Mercédesz így látta az eseményeket:

- A mérkőzés 5. percében Huber ,,elkaszálta" Ivacsot. A játékvezető egyből piros lapot mutatott fel, ami persze nem tetszett a hazai publikumnak. Veszélyeztetett az Ercsi,de labdái jóval a kapu fölé szálltak, vagy Papp kapus hárított. A haziaknál Móricz szabadrúgásai jelentettek esélyt. A csapatok szünetre döntetlennel vonultak. A második félidőben a 65. percben egy mezőfalvi játékosról a hálóba került a labda, amivel az Ercsi szerzett vezetést. A haziaknak is voltak lehetőségeik,de a szerencse ezúttal nem a Mezőfalva mellé szegődött.

Share