03 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Értékes pontok az elmúlt fordulókban

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Mezőfalva - Bicske találkozó

Eredményes időszakon vannak túl a mezőfalvi futballcsapatok. Megye I. osztály felnőtt bajnokságban két győzelem és egy vereség az elmúlt hetek története. Az IFI három mérkőzésből három győzelemmel továbbra is a tabella első helyén várj a befejező fordulókat. Megye III-as együttesünk szinte hajszál pontosan lemásolta Megye I-es felnőtt csapatunk teljesítményét. Két győzelemmel és egy vereséggel a lista 4. helyét foglalja el.

Az elmúlt hetek eredményei részletesen:

Polgárdi Vertikál – Mezőfalva 0:4, Mezőfalva – Bicske 9:0, Velence FQl System – Mezőfalva 3:1. Hat találkozóval az őszi idény vége előtt a közép mezőny 9. helyére elegendő pontot gyűjtött Masinka László legénysége. A hátralévő fordulókban – papírforma szerint – már kevesebb a győzelmi esély, bizakodásra azonban mindig van ok. Tekintve az egy-egy jobb meccsen mutatott játékképre, találhatunk újabb pontokat.

Az eltelt időszakban ismét az IFI szerepelt a mezőfalvi csapatok között hibátlanul. Polgárdi Vertikál – Mezőfalva 1:5, Mezőfalva – Bicske 16 :1, Velence FQl System – Mezőfalva 1:2. Kiegyensúlyozott teljesítménnyel vezeti az ifjúsági korosztály mezőnyét hazai csapatunk. Váradi Tamás edző munkájának köszönhetően két pontos előnnyel továbbra is a mezőfalvi IFI a Megye I. legjobb együttese. Bár a végső verdiktnek még nem jött el az ideje, és előre inni a medve bőrére nem szokás, azért egy dobogós helyezésre az őszi fordulók után mindenképpen számíthatunk.

Megye III-ban is jó eredményekről szól a tudósítás. Simon József vezetésével az önkéntesekből verbuválódott gárda szép találkozókat tudhat maga mögött. Mezőfalva II. – Dég 2:1, Előszállás – Mezőfalva II. 3:4, Mezőfalva II. – Cece 3:4. Az eredményekből jól látható, hogy komoly erő lakozik Megy III-as csapatunkban. A hónap kiemelt mérkőzésének a Mezőfalva – Bicske találkozót választottuk: Mezőfalva – Bicske 9:0, félidő 5:0 Szinte ötpercenként potyogtak a gólok. Magabiztos futballal, végig pályafölényben játszó hazai együttes már az első félidőben tetemes 5:0 -ás előnyre tett szert. A 4. percben Szili Zoltán kezdte a gólgyártást, amit a tizedikben Tóth Árpád folytatott. Az első negyedóra végén Boros is feliratkozott, majd ismét Tóth Árpád jutott főszerephez. Egymás után kétszer is betalált. A szünet után a 61. percben érkezett az újabb mezőfalvi találat. A jobb oldali szögletből beadott labda nagy kavarodást okozott a bicskei kapu előtt. Végül Szili Zoltánnak sikerült beljebb juttatnia. 6:0. A 75. percben a hazai Sümegi ívelt a vendég háló előtt helyezkedő Balázs Sándornak. A frissen beállt csatár fejesével 7:0-ra változott az eredmény. A vége előtt negyed órával Nagy Márk 18 méterről megküldött szabadrúgása vágódott akadálytalanul a vendégek kapujába. 8:0. Az utolsó gólnál Cséplő Krisztián beívelését a szintén csereként beállt Móricz Csaba fejelte kapura, kialakítva a végleges 9:0-os eredményt. Góllövők: Tóth Árpád 3, Szili Zoltán 2, Boros Benjamin, Balázs Sándor, Nagy Márk és Móricz Csaba 1-1 gól.

 

 

 

 

Share