29 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Dunaújváros: Évet értékeltek a birkózók

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a birkózók évzárójáról itt! >>>

Dunaújváros: Évet értékeltek a birkózók

Mérlegen a 2015-ös esztendő. „Amit el kellett végezni, azt elvégeztük” - foglalta össze sommásan az év történéseit Mátyás Gábor ügyvezető elnök.

Szerda este sportolók, edzők, szponzorok jelenlétében tartotta évzáróját a Dunaferr SE birkózó szakosztálya. A Lemezalakító Kft. Duna-parti szabadidő parkjának épületében ünnepélyes keretek között köszöntötték a kiemelkedően teljesítőket. Az összegzésben elhangzott, a szép eredmények mellett nagyobb hangsúlyt fektetnek az utánpótlásra. Jövőre az NB II-ben folytatják, és a csapat megerősítése a cél. A Dunaferr birkózói között mezőfalvi edző, Tombor István , és több fiatal sportoló  is megtalálható. Köztük az egyik leg eredményesebb Masinka Csaba.

            

 

Mérlegen a Dunaferr birkózói, ezúttal azonban nem a szőnyeg melletti méredzkedésről szól a történet. A 2015-ös év eredményeit, történéseit vették számba. A rendezvény megnyitójában Mátyás Gábor a Dunaferr ügyvezető elnöke és Pintér Attila szakosztályelnök üdvözölte a megjelent sportolókat, hozzátartozókat és a birkózás támogatóit. Az idén több jelentős esemény is tarkította a csapat életét. Elkészült a birkózócsarnok, ahol már sokkal jobb körülmények között készülhettek a küzdelmekre. Számos hazai és nemzetközi versenyen bizonyították rátermettségüket, tehetségüket a Dunaferr birkózói. Az első osztályban sajnos most nem sikerült bennmaradni, de látva az utánpótlás színvonalát, két-három év múlva újra az élvonal ostromolható. A versenyek mellett az edzőtáborok is kiemelkedően fontos szerepet töltöttek be. Volt, ahol 70 fős gárda teljesítette a terveket. A rendezvényen Komáromi Tibor háromszoros világbajnok, olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok, szövetségi szakmai alelnök a sportág megítélésében bekövetkezett szemléletváltásról beszélt. Fontos, hogy ez a szakosztály a jövőben is ugyanolyan jó eredményeket érhessen el – hangsúlyozta az alelnök. A birkózók évzárója az esztendő történéseiből összeállított filmvetítéssel, vacsorával és közös beszélgetéssel ért véget.

Az írás befejezéseként álljon itt a mezőfalvi birkózók névsora:

Nyegota Szabina
Nyegota Nikolett
Petrovics Renátó
Bartek József
Breier Dániel
Fehér Gergő
Fehér Krisztián
Szentpáli Zsombor
Masinka Csaba

 

Share