25 | 06 | 2024
Főmenü
Események
June 2024
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

A mezőfalvi birkózók karácsonya

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Gazdag karácsonyi ajándék várta a birkózókat

Fotók a rendezvényről itt! >>>

 

A mezőfalvi birkózók karácsonya

 

Vendéglátással és meglepetés ajándékokkal ünnepelték az elmúlt évet és a karácsony közeledtét birkózó reménységeink. A nap zárásául hatalmas ugrálóvár-buli várta a gyerekeket.

 

December 20-án, hétfőn délután a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében tartotta évzáró rendezvényét a Mezőfalva-Gurics György BDSE Wrestling Team. A rendezvényre szülők, sportoló gyerekek, támogatók kaptak meghívást, akik igen szép számban meg is jelentek. A program első részében Tombor István a DKSE vezető edzője, a Gurics György BDSE vezetője értékelte az eltelt időszak birkózó eredményeit.

 

                                                 Fehér Krisztián és Tombor István

Beszédében kiemelte, hogy nagyon nehéz volt az év a vírushelyzet miatt. Még az egyesület megszűnésétől is tartottak, de szerencsére sikeresen túlélték. A sors furcsa játéka, hogy a nehézségek ellenére az egyik legsikeresebb évet zárhatták, melyben hazai és nemzetközi versenyeken is kiváló helyezéseket, érmeket szereztek. Külön említést érdemel az a tény, hogy nagynevű fővárosi egyesületeket is sikerült a Gurics BDSE sportolóinak maguk mögé utasítani. Nemzetközi szinten is van kire büszkének lenni, bár szorosan már nem tartozik a mezőfalvi csapat kötelékébe az Európa Kupa ötödik helyezett Pupp Viktória, de egészen biztosan mindig mezőfalvi szív fog dobog nála. A mostani alkalommal is csak azért hiányzik a rendezvényről, mert éppen edzésen van – hallhattuk az igazi sportolói vénát mutató indoklást. A folytatásban Tombor István kitért az egyesületben folyó nevelő munkára, biztatva a szülőket, hogy bátran engedjék gyermekiket ebbe a sportos közösségbe.

                                                                            Fekete Csaba diákolimpiai bajnok lett!                                                                                                                        A legkisebbek is kaptak ajándékot

 

 

Az eredmények azonban nem jöhettek volna létre a szülők, intézmények, szponzorok támogatása nélkül. A résztvevők közül így nem csak a gyerekek vehettek át karácsonyi ajándékot, mezeket, sporteszközöket, de a támogatókat is köszöntötték apró csomaggal. A köszönet jegyében kapott tapsot Simon Zsolt (vállalkozó), Csepregi Péter (gazdálkodó), Márok Csaba Mezőfalva polgármestere, Jaksics Erzsébet a Petőfi Sándor Általános Iskola iskolaigazgatója. Köszönték a támogatást távollétében Pethes Bálint képviselőnek, Kuminka József vállalkozónak, Ács Sándornak (ETOL), Schneider Istvánnak (SPAR).

 

Több kép itt! >>>

A délután hátralévő részében nem maradt más hátra, mint a hátizsákok, mezek kiosztása, valamint a fő meglepetés, az időközben a függöny mögött felállított két légvár birtokba vétele. Képeink tanúsága, mennyire eltalált karácsonyi ajándék volt ez utóbbi!

 

Share