25 | 06 | 2024
Főmenü
Események
June 2024
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Győzelem minden szinten

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Minden szinten győzelemmel fejeztük be a küzdelmeket a hétvégi labdarúgó bajnokságokban. Megye I-ben Mezőfalva – Polgárdi Vertikál 5:1, IFI 1:0. Megye III -ban Mezőkomárom – Mezőfalva 1:3


 

Az IFI-nél a listavezető Polgárdi Vertikál érkezett Mezőfalvára, hogy felvegye a harcot Gulyás Ferenc legénységével. Az első félidőben nem találta egymás ellenszerét a két csapat, azonban a második játékrészben Mezőfalva megszerezte a találkozó egyetlen gólját. Balog Imi átadását Sági Roland továbbította az ellenfél hálójába. Ezzel 1:0 Mezőfalva javára. A mérkőzés további részében gólnak már nem örülhettünk, de a fiúkat mindenféleképpen dicséret illeti, hiszen a listavezetővel szemben szereztek 3 pontot.

Gratulálunk!


 

Mintegy 200 néző volt kíváncsi a felnőttek összecsapására. A hazai csapat jól kezdett. Az első negyed órában Mezőfalva jutott vezetéshez. Móricz egy vendég átadásba jó ütembe lépett bele. A labda a lábáról magasra felpattant, majd a polgárdi kapu elé pattant a 16-os vonalában. A vendégek kapusa arra számított, hogy a labda majd felé pattan, azonban Móricz lábáról lepattanva visszafelé forogva ért földet. A polgárdi kapus teljesen lefagyott a visszafelé pattanó labda látványától, amit Král Laci észre vett. Öreg rutinnal kihasználta a helyzetet és a tétova kapus mellett a hálóba lőtt. 1:0 Mezőfalva javára.

Sokat támadott a Masinka-legénység az első félidőben, több veszélyes helyzetet is kialakított. A 35. percben Bozoki Márk került jó helyzetbe 30 méteren és középen, azonban a polgárdi védők ekkor még megakadályozták a gólszerzésben. A labdát a jobb oldalt érkező Králhoz kellett passzolnia. Közben Bozoki kikerülte a védőt és a kapu felé tartott. Král jó érzékkel visszapasszolta a labdát Bozokihoz. A kapus már nem menthetett, mert Bozoki egy okos góllal tovább növelte a hazaiak előnyét. 2:0 Mezőfalvának!

A szünetig több találat nem született, de ilyen előnnyel is jó érzés volt pihenőre menni.

A második játékrészben folytatódott a mezőfalvi nyomás. Az 52. percben Benczik Zsolt hozta helyzetbe a a nagy tapasztalattal rendelkező Krált, aki ezúttal sem hibázott. 3:0 a javunkra!

Sajnos egy tizenegyest is ítéltek ellenünk (70. perc). A büntetőt védhetetlenül értékesítették a vendégek. 3:1-re módosult az eredmény. Szurkolói körökben akadt egy kis méltatlankodás, hiszen erre semmi szükség nem volt.

A 70. percben szabadrúgáshoz jutott a hazai együttes. Sági Józsit letalpalták a kaputól mintegy 20 méterre. A labda mögé Móricz Csaba állt, aki híresen jó pontrúgó. Szabadrúgása megpattant a füvön, és kissé irányt változtatva a kapus mellett a hálóban kötött ki. Ezt nem lehet védeni!

Ezzel viszont még nincs vége a gólgyártásnak. A 63. percben Szilva Tamás és a nemsokkal korábban beállt Márok Máté összjátéka újabb találattal növelte a hazaiak sikerét. Máté jó ütemben volt jó helyen. Okosan lepasszolta a labdát társának, aki a tőle megszokott higgadtsággal laza gólt lőtt. Mezőfalva – Polgárdi Vertikál 5:1

Szép játék volt és nagyon élveztük a meccset! Köszönjük!

Képek itt! >>>


 

Megye III -ban Mezőkomáromba látogatott Mezőfalva, ahol remek teljesítménnyel 1: 3 arányban győzedelmeskedett. Gratulálunk a fiúknak!


gólszerzők: Gergelyfi Mihály 8', Sági József 10', Bartha Norbert 73'

Share