23 | 10 | 2018
Főmenü
Események
October 2018
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Véletlen kép

Mezőfalva: Tarr Petra döntős eredménnyel zárt a Fehérvár Hangja vetélkedőn

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

(Fotó: Fehétvár Hangja produkció)

 

Mezőfalva: Tarr Petra döntős eredménnyel zárt a Fehérvár Hangja vetélkedőn

December 9-én, szombaton rendezték Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban a Fehérvár Hangja versenyt, ahol a döntő 12 fős mezőnyében megérdemelten lépett színpadra Mezőfalva büszkesége Tarr Petra is. Dobogós helyet most nem sikerült megcsípnie a fiatal tehetségnek, viszont nagyon sok tapasztalattal és óriási élményekkel gazdagodva fejezte be a vetélkedőt. Ahogy interjúnk végén fogalmazott – élete eddigi legjobb eredménye volt a döntős szereplés. A versenyt követő napokban kértük egy rövid beszélgetésre.

- Családi örökségként ragadt meg a zene iránti vonzalom. Komolyabban általános iskola második osztályától kezdődően foglalkoztatott az éneklés – említette a kezdeteket Petra. Bálokban, közösségi rendezvényeken próbáltam közvetíteni a dalokon keresztül érzéseket, hangulatokat. A versenyre való felkészülésemben pedig újra Mezőfalván a régi énektanáromtól, Balog Tímeától kaptam sok segítséget. Nagyon izgultam a fordulók alatt. Főleg az angol nyelvű zeneszámok a kedvenceim. A folytatásban is szeretnék a zene közelében maradni. Szívesen énekelnék együttesben. Az éneklés mellett másfél éve gitárral is próbálkozom, amelyben szépen haladok. Nem elképzelhetetlen, hogy a későbbiekben hangszeres játékkal kísérem az énekem – avatta be a Hírlapot jövendő terveibe a mezőfalvi énekes tehetség.

Tarr Petra jelenleg a Dunaújvárosi Rosti Pál Gimnázium és Általános Iskola tizenegyedikes tanulója. A döntőben Alessia Cara How Far I'II Go című dalát adta elő. Osztálytársai szintén nagyon drukkoltak sikeréhez, ahogy közvetlen lakóhelyén a faluban is. Petra szabadidejét teljesen kitölti a zene és a gyakorlás. Egészen biztosan halljuk még énekelni sokak örömére.

 

Share