17 | 01 | 2019
Főmenü
Események
January 2019
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Véletlen kép

Civilek és intézmények karácsonya

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Kókány gáborné és Milics Attiláné díszeket helyez el a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők karácsonyi rendezvényén

Fotók a civilek és intézmények karácsonyáról itt! >>>

 

Mezőfalva: Intézmények, civil szervezetekben már megtartották a karácsonyi ünnepséget

Civilek és intézmények karácsonyaA héten több intézményben és civil szervezetnél ünnepeltek a mezőfalvi emberek. December 19-én a Sárga Rózsa Nyugdíjas Klubban, 20-án a Petőfi Sándor Általános Iskolában, a Tündérkert Óvodában és a Mezőfalvi Mozgáskorlátozottak és Fogyatékkal Élők Csoportjánál is eljött a szeretet ünnepe a karácsony.

Különleges, élő betlehemet formáztak a hét elején, kedden a Mezőfalvi Sárgarózsa Nyugdíjas Klub tagjai

Különleges, élő betlehemet formáztak a hét elején, kedden a Mezőfalvi Sárgarózsa Nyugdíjas Klub tagjai a legutóbbi találkozójukon. A község idős lakóit tömörítő társaságnál mindig nagy hangsúlyt fektetnek az ünnepek megtartására, miként az idei utolsó közös rendezvényükön is tették. Műsorral, vacsorával kívántak egymásnak kellemes ünnepeket, boldog új esztendőt a klubtagok.

Karácsonyoztak a mezőfalvi óvodások is

Szerdán délelőtt a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében álltak karácsonyfa elé az intézmény diákjai, nevelői, dolgozói. A hagyományos programon a négy adventi gyertya meggyújtása és remek ünnepi műsor vezette fel a tanulók karácsonyi rendezvényét, majd a fa alatti közösségi ajándékokat is átvehették a gyerekek, melyhez az Iskolafejlesztési Alapítvány is hozzájárult. Karácsonyoztak a mezőfalvi óvodások is. Természetesen a program végén az ajándék és édességosztás sem maradt el.

További képek itt! >>>

 

Szintén bensőséges, szeretetteljes hangulatban tartották karácsonyi ünnepségüket a Mezőfalvi Mozgáskorlátozott és Fogyatékkal Élők Csoportjának tagjai. A szerda délutáni eseményen a szépen dekorált asztaloknál helyet foglalva tapsoltak az iskolások műsorának.

 

 

 

 

Share