20 | 06 | 2024
Főmenü
Események
June 2024
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Nagy siker volt az idei óvodabál Mezőfalván

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

                  

Képek a bálról itt! >>>>

 

Nagy siker volt az idei óvodabál Mezőfalván

Minden évben tavasszal rendezik Mezőfalván az óvodabálokat, melynek nem titkolt célja a szórakozás mellett a gyerekek, az intézmény jótékony támogatása.

 

Az idén kétszáznál is többen foglaltak helyet szombat este a szépen terített asztaloknál az iskola tornatermében. Külön ki kell emelni a csodálatos dekorációs munkát, melyben szinte igazi „Tündérkertté” varázsolták a helyszínt a szervezők és segítőik. A remek báli hangulatot azonban nem csak a külsőségek alapozták, hanem a nagycsoportos óvodások és szüleik hagyományosan elmaradhatatlan apa-lánya és anya-fia tánca is. Köszönhetően a kiváló felkészítőknek – Pötör Emese és Begán Kondor Gabriella – óriási taps és siker koronázta a műsort. Ráadásként ezúttal is kétszer láthattuk a produkciókat. A műsor után vacsora és bál vette kezdetét, ahol a Turi zenekar húzta talp alá valót - egészen reggelig!

 

A bált megelőzően Kovácsné Huber Zita a Mezőfalvai Tündérkert Óvoda vezetője köszöntötte a megjelenteket. Beszédében kiemelte, hogy mennyire fontos az összefogás gyermekeinkért, hiszen ezzel a jövő generációjának fejlődését támogatjuk. Az intézményben folyó nevelői munka a mai kor felgyorsult világában nagy kihívás elé állítja a dolgozókat, nevelőket. Az óvoda kollektívája igyekszik ennek a kihívásnak napi szinten megfelelni. Munkájukhoz elengedhetetlen a társadalmi támogatottság, melynek egyik szép példája az évenként megrendezésre kerülő hagyományos jótékonysági óvodabál. Köszönet illet tehát minden közreműködőt, résztvevőt, hogy ez a nagyszerű rendezvény létrejöhetett. A hála legjobb kifejezője nem is lehet más, mint a gyerekeink és szüleik táncos produkciója.

                

A kis képre kattintva indul az anya-fia tánc!                                                            Apa-lánya tánc

            

 

Share